.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тотална нула във фейсбук

Здравейте имам нещо като въпрос...
    Има едно момиче с което се запознахме на нова година още там си полафихме добре, след това малко чат във фейсбук и излязохме на "първа среща". Там всичко на шест, но сега като си пишем във фейсбук съм кръгла нула... На живо ми идват сумати и теми за разговор а във фейсбук едно изречение не мога да завържа Днес ще и звънна на мобилния да я поканя пак да се видим, че да я каня във фейсбук малко зор ми идва. Та моля за някой TTF(Tips and Tricks in Facebook)
    -Има ли криза?
    -Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.

Колкото по-малко се занимавате с Фейса, толкова по-добре. Говорете си по телефона, виждайте се на живо. Прекарвайте по-малко време в писаници, нека да е само ако има нещо важно. А иначе какъв е проблема темите, които ти идват на живо, да ги разисквате и докато си пишете?....

Проблема е, че не се сещам никаква тема... А тези който сме си говорили ги изчерпваме още на срещата... Не знам просо мозъкът ми не приема виртуални разговори или просо не мога да се отпусна пред монитора.
    -Има ли криза?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Браво на теб!
    Повечето във фб могат, но на живо не могат да завържат разговор!
    Твоето положение е в пъти по-добре!

Благодаря xXxPETYAxXx, но понеже нямам никакви безплатни минути ( на ваучер съм) не мога да и звъня постоянно и все още не се познаваме толкова, че да се виждаме всеки ден. Като си щракам във фейса и като я видя онлайн как да не и пиша?
    -Има ли криза?

Мега фен Аватара на ameli
    Прати и песен. Темите за музика никога не се изчерпват (:

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами пробвай например да не търсиш теми, а бъдете колкото се може по естесвени.За каквото дойде за това говорете и се впуснете по течението на темите.Представи си мислено,че си общувате в реалността.Е,действително при този вид общуване свободата на действията е малко поограничена за сметка на общуването,но мисля,че ако и двамата го искате ще се справите.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на cyclops
    Най-добре й кажи, че не ти се отдават чатовете, а в това няма НИЩО лошо ! По-добре на живо, отколкото виртуално, нали така

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Твоето положение е в пъти по-добре!
    Не й пиши във фейсбук често. Виждайте се лично, чат-пат някой ред, но се придържай към комуникацията на живо. Телефонен разговор е в пъти по-добре от фб.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от damqn4o Виж мнението
    Благодаря xXxPETYAxXx, но понеже нямам никакви безплатни минути ( на ваучер съм) не мога да и звъня постоянно и все още не се познаваме толкова, че да се виждаме всеки ден. Като си щракам във фейса и като я видя онлайн как да не и пиша?
    Във фейсбук има опция за провеждане на разговори,в скайп също Щом не ти се отдават чатовете,а като говорите ти е по-лесно просто й звъни там.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Зарежи фейсбука, обади й се и излезте

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    да ти имам и проблема, по - добре навън !!!!

Браво, ти си от малкото останали хора, които могат да комуникират на живо. Мани го тоя фейс, обади ѝ се по телефона, излизайте често.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Страхотно е, че общувате добре на живо. Както и другите са ти писали, стига с този нет и ФБ и всичко останало....

Повече от фен
    По-добре да не можеш да завържеш изречение във фейсбук от колкото да не можеш на живо

Град
    plovdiv

Cool

Сейм хир, смело напред приятел, хич да не ти пука за фейсбука, фейсконтрол контакт пърфект!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    като не знаеш какво да и кажеш ръчкай я често

Евала! Един човек, който предпочита социалния контакт пред сенките на монитора си. Не го приемай като минус и не следвай кариера на новелист и всичко ще е окей :р

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    излизайте по-често
    моят приятел пък изобщо не сяда на тоя фейсбук, нито има скайп и единствените ни възможности са да си говорим по телефона или да се видим
    обаче на мен първото с него не ми се получава, много забивам като му звънна :Д
    не знам защо..
    и предпочитам да излизаме
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Благодаря ви много на всички за отговорите. Мисля да и кажа, че не ме бива в чатовете.

П.С:
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Браво, ти си от малкото останали хора, които могат да комуникират на живо. Мани го тоя фейс, обади ѝ се по телефона, излизайте често.
    --> Казваш да излизаме често, но тя е 12 клас и малко повечко поучава за матурите Не е много свободна през седмицата, а сега като станем 2ра смяна оле-мале...
    -Има ли криза?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Като я видиш във фб и пиши да излезете и готово.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Е като сме били на среща и по-късно вечерта я вида он?
    -Има ли криза?

Град
    plovdiv
    Пич, стига бе, убиваш ме, като е видел ОН... моля ти се, едва ли не можеш да започнеш нормален естествен ЧАТ, бъди себе си, представи си че сте на живо, а и не си длъжен да пишеш винаги ти пръв, а и може и на нея да не са и приятни ЧАТОВЕТЕ знаеш ли... без паника!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И от нас какво желаеш?
    Много добре правиш като действаш очи в очи, но се постарай поне малко интерес да проявиш и там.
    Да, вярно е, че не е важно толкова много да си общувате и във фейсбук, но не смятам, че би било излишно.

Ами аз си почвам обикновен чат, но по едно време настъпва 15-30 мин мълчание
    -Има ли криза?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си