- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тотална нула във фейсбук
Здравейте имам нещо като въпрос...
Има едно момиче с което се запознахме на нова година още там си полафихме добре, след това малко чат във фейсбук и излязохме на "първа среща". Там всичко на шест, но сега като си пишем във фейсбук съм кръгла нула... На живо ми идват сумати и теми за разговор а във фейсбук едно изречение не мога да завържаДнес ще и звънна на мобилния да я поканя пак да се видим, че да я каня във фейсбук малко зор ми идва. Та моля за някой TTF(Tips and Tricks in Facebook)
![]()
-Има ли криза?
-Не, винаги сме били в криза просто сега сме в голяма криза.
Колкото по-малко се занимавате с Фейса, толкова по-добре. Говорете си по телефона, виждайте се на живо. Прекарвайте по-малко време в писаници, нека да е само ако има нещо важно. А иначе какъв е проблема темите, които ти идват на живо, да ги разисквате и докато си пишете?....
Проблема е, че не се сещам никаква тема... А тези който сме си говорили ги изчерпваме още на срещата... Не знам просо мозъкът ми не приема виртуални разговори или просо не мога да се отпусна пред монитора.
-Има ли криза?
Браво на теб!
Повечето във фб могат, но на живо не могат да завържат разговор!
Твоето положение е в пъти по-добре!![]()
Благодаря xXxPETYAxXx, но понеже нямам никакви безплатни минути ( на ваучер съм) не мога да и звъня постоянно и все още не се познаваме толкова, че да се виждаме всеки ден. Като си щракам във фейса и като я видя онлайн как да не и пиша?
-Има ли криза?
Прати и песен. Темите за музика никога не се изчерпват (:
Ами пробвай например да не търсиш теми, а бъдете колкото се може по естесвени.За каквото дойде за това говорете и се впуснете по течението на темите.Представи си мислено,че си общувате в реалността.Е,действително при този вид общуване свободата на действията е малко поограничена за сметка на общуването,но мисля,че ако и двамата го искате ще се справите.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Най-добре й кажи, че не ти се отдават чатовете, а в това няма НИЩО лошо !По-добре на живо, отколкото виртуално, нали така
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Браво, ти си от малкото останали хора, които могат да комуникират на живо. Мани го тоя фейс, обади ѝ се по телефона, излизайте често.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Страхотно е, че общувате добре на живо. Както и другите са ти писали, стига с този нет и ФБ и всичко останало....
По-добре да не можеш да завържеш изречение във фейсбук от колкото да не можеш на живо![]()
Сейм хир, смело напред приятел, хич да не ти пука за фейсбука, фейсконтрол контакт пърфект!
като не знаеш какво да и кажеш ръчкай я често
Евала! Един човек, който предпочита социалния контакт пред сенките на монитора си. Не го приемай като минус и не следвай кариера на новелист и всичко ще е окей :р
излизайте по-често
моят приятел пък изобщо не сяда на тоя фейсбук, нито има скайп и единствените ни възможности са да си говорим по телефона или да се видим
обаче на мен първото с него не ми се получава, много забивам като му звънна :Д
не знам защо..
и предпочитам да излизаме![]()
-Има ли криза?
Като я видиш във фб и пиши да излезете и готово.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е като сме били на среща и по-късно вечерта я вида он?![]()
-Има ли криза?
Пич, стига бе, убиваш ме, като е видел ОН... моля ти се, едва ли не можеш да започнеш нормален естествен ЧАТ, бъди себе си, представи си че сте на живо, а и не си длъжен да пишеш винаги ти пръв, а и може и на нея да не са и приятни ЧАТОВЕТЕ знаеш ли... без паника!![]()
И от нас какво желаеш?
Много добре правиш като действаш очи в очи, но се постарай поне малко интерес да проявиш и там.
Да, вярно е, че не е важно толкова много да си общувате и във фейсбук, но не смятам, че би било излишно.
Ами аз си почвам обикновен чат, но по едно време настъпва 15-30 мин мълчание![]()
-Има ли криза?