- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнесссс
Значи...Тренирам футбол от 7 години.На 14 години съм,1.75 ръст и тежа около 78 килограма [не съм дебел(грубо казано)] и 2-3 месеца преди да почнат училищата ходех на лостове,но след като започна училището нямам време да ходя на лостове,защото са ми твърде далече и докато се прибера става много късно и не ми остава време да уча,да се изкъпя и т.н.Преди няколко дни почнах да ходя на Фитнес,защото ми е много близко на 2-3 минути път ми е и ми казаха че ако тренирам за крака ще стана "дървен",демек ще си изгубя техниката във футбола,не знам дали е вярно и затова попитах,някой можели да ми кажи дали е вярно или просто си измислят
Не знам, краката не трябва да се избягват при ходене на фитнес, явно ако получиш мускулна треска след това, може и да си дървен, да, но иначе не виждам друг проблем.
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
тренирай си крака и за да не загубиш формата за фитнеса потичквай на пътеката 15-20 мин, може и колелото ако ти хареса![]()
тренирай краката с кръгове
питай там инструктора за кръгова тренировка .. или търси във форума съм плямпал доста по въпроса
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Благодаря за отговорите![]()
Не се притеснявай, прави си ги, във фитнеса където ходя идват и футболисти (от Б-група) и правят предимно за крака!![]()
Не! Не припарвай до стенда за клекове!
Аууу, веднъж направо щех да го застрелям един такъв футболяга. Леле, че като се намърда да прави клекове, аз още загрявах на пътеката преди тренировка. Братче, тоя през цялото време от час и половина, през което бях в залата, не спря да прави клекове. Сигурно направи най-малко 30 серии....и аз си останах без клекове, щото няма къде другаде!
Интересно ми е, колеги, вие с колко правите клекове?
Наскоро поднових тренировките си във фитнеса и съм се заел сериозно, но за разлика от предишните пъти, сега включвам и тренировка за крака. Утре ми се пада 3та тренировка за крака откакто съм почнал и ми стана интересно вие с колко правите?
Винаги слагам колан. На първата направих с 50кг. на втората с 60кг. /10-12 повторения и 4 серии. Не ми се стори много тегаво, за утре си мисля да сложа 80.
Ми правил съм 100 кг 5 пъти чисто изпълнение..Ама честно казано все ми е тая ,защото не гледам много килограмите..Е сега като целя сила и почна програма за целта е друга работа..
30 серии клек са бая от където да го погледнеш.. Но иначе ако тренираш високо обемно-интензивно е нормално 30тина серии крака.
преден клек 90кг 12 повторения
зад врат 140 5 повторения
тука тежеста се определя от колената ... ако го правиш чисто, слагаш още, ако почваш да присвиваш колената навътре, сваляш
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Чуй сега - дървени са тея,дето са ти казали това и под дървени имам предвид умствено.
Тренираш крака - по-здрави крака.Аз лично с тренировката за крака станах по-бърз,по-отскоклив и никакво "вдървяване".
Това са глупости.Тренирай смело краката и не се бой.![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Вече почнах да тренирам за крака,Благодаря ви много !
ФИТНЕС-КАРАКА-КРОС БЯГАНЕставаш железен в кратака като ти кажа железен 1-во хем имаш сила-2-ро стават здрави като бетонена стена-3-то ще хвърчиш по терена. ;
ама и с краката прави и гръб гърди .Грозно е да видях някъв смешник напомпил гърдите и гърба а краката му като клечка за зъби
![]()
![]()