.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Проблем

Hybrid View

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от logitech12 Виж мнението
    Значи така с приятелката ми ходим вече 3 месеца всичко е ок. Имам само 1 проблем не може да ми се довери напълно което ме убива =[ Говорили сме по темата тя признава че е така заради бившия и приятел който е заебал по гаден начин. Каза че мразила момчетата докато срещнала мен! Разказвала ми е за предишния и приятел наистина гадна история но аз е уверявам че никога няма да постъпя като него прекалено много вече съм привързан към нея правил съм доста неща за нея и тя за мен! Питал съм я как мога да и спечеля доверието напълно но не можа да ми отговори =[ Затова питам вас ако някой може да ми помогне! Благодаря предварително =]]
    Скъпи, трябва време. Докажи и чрез действия, че тя може да ти има вяра! Не й виси на врата, не я питай "Е сега, вярваш ли ми вече", просто стой и си трайкай, трябва и време просто, но щом не те е изшъткала, няма за какво да се притесняваш. Единственото нещо, за което трябва да се тревожиш е.........опс, обърках се, няма такова! : )

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Всичко с времето си, не я насилвай.
    Пък и без това никога не може да се има пълно доверие, винаги, дори 1% да е, пък ще има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си