- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може би малко глупав проблем, но ...
Здравейте
Историята е такава: от около година се занимавам с едно момче, ту се разделяме, ту се събираме.. като цяло той е доста несериозен, може би го заобичах с времето, свикнах с тия игрички. Но не това е проблема. Аз съм роднина, по-точно втора братовчедка ( или трета ) с една жена, чиито мъж пък е негов роднина.. мисля, племенник на майката на момчето, с което съм, или не съм, хаха.. абе общо взето, някакви сватове излизаме, по не толкова близка линия, не знам.. това проблем ли е ..
Щото преди баба ми ми каза нещо на шега за въпросното момче, може би е усетила, че има нещо и ми казва " ами той ни е роднина, да не се влюбиш ", но всякаш на шега го каза .. не знам, мисля си, че щом тя се шегува с това няма проблем, пък и ние нито ще се женим .. аз знаех от самото начало за това, но не се бях замисляла толкова.. сега не знам какво ми става, напоследък в много филми се вкарвам.. а и една приятелка е в горе-долу същото положение, но няма проблем от страна на родителите й .. Чудя се ако стане нещо сериозно, какво ще е ..
Та, ако някой е попадал подобна ситуация, нека се изкаже.. мерси на тези, които ще разберат какво исках да напиша, най-вече, щото и аз много не си разбрах, хаха..)
Да съм казала, че отказвам се?!
олеле... каката на братовчедката на лелята на бабата на чичото на тати...
Разбирам да ти беше първи, втори братовчед, ама аз даже не можах да загрея ква ви е връзката (роднинската), че да се притесняваш.
Първоначално написано от antifashionshit
Ти си втора, а може би трета братовчедка на жената на неговия братовчед?!
Вземи си изясни първо на кой клон от семейното дърво сте кацнали, тогава ела пак да попиташ.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Просто баба ти е усетила, че не е стока хлапетията и ти е намекнала нежно, като ти е казала товаИнак няма проблем, от това, което аз прочитам нямате абсолютно никаква кръвна връзка. Ти си 2-3 братовчедка на жената на мъжа, когото има роднинска връзка с момчето :Р
Аз доколкото разбрах от объркания начин на писане - нямате кръвна връзка, следователно няма проблем.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Няма законов проблем.
Друг е въпросът как семейството ще гледа на нещата![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Относно това - роднинската им връзка е далечна и би било глупаво да им правят проблем. Но все пак ние не сме от семейството ти и няма как да знаем как биха реагирали. Аз не бих направила проблем на дъщеря си, ако ходи с 5ти братовчет на мъжа на 3тата ми братовчедка... или нещо такова![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Нямате кръвна връзка,пък и е толкова далечен "роднина" дори и на мъжа на 2рата ти братовчедка,че и да не потръгне и после да ви е срам да се погледнете,пак няма да се видите и по роднинските сбирки...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
И аз до колкото разбрах нямате кръвна връзка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами ако примерно сте от малко градче, където по-голяма част от хората са свързани по между си с някви стари родове и всеки се пада някаква далечна рода на някой друг, излиза, че ти с тези хора не трябва да имаш нищо ..... ако разсъждаваш по тази логика ще ти е зверски трудно да намериш даден човек, с когото нямаш никаква връзка ..... такива далечни роднински връзки хората даже не ги знаят, така че да не ти пукаосновното е на лице - нямате пряка кръвна връзка, така че дори и нечии родители да вземат да реват, можете много лесно да им затворите устите
![]()
Доста хора поразпитах днес по въпроса, наистина няма от какво да се притеснявам.. благодаря и на Вас)
Да съм казала, че отказвам се?!
Релаксирай... В циганските гета като гледаш как се чифтосват, братя, сестри, майки, бащи....![]()
Нема страшно.По закон можете да се ожените ако ти е роднина по съребрена линия след 4-та степен хахахаа.Тоест, ако сте втори братчед или трети, пети, десети, хората са счели, че няма проблеми.Уж няма да имате изорди деца, ама като гледам какво става с хората, почвам да си мисля, че всички се женят за братчедите си.
Никакъв проблем няма.
Братовчед на еди-си кой, еди-си какъв на еди-си кой.