- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чекия с крака (ходила)
Защо пък не, аз мисля че би било хубаво. Няма нищо лошо в това да опитваш всеки ден по нещо ново.![]()
Освен ако не е със зашита уста и ампотирани ръце, не виждам друг вариант да ми бара хуя с крака (ходила).
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
не ме кефи
https://www.facebook.com/pages/Volle...73342816096148 искам да направя страницата известна защото обичам този спорт ако може един лайк благодарч предварително
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен са ми правили много пъти и ще продължат да ми правят, защото съм с фуут фетиш. Но дори и на хората без фф бих препоръчал да пробват, много е яко. :Д Ако се прави както трябва, усещането е уникално. И не само фуутджоба, краката на момичето могат да намерят много приложения по време на секс. Трябва само малко да си разширите кръговзора повечето.
Позарязали сте темата май. Я кажете защо сте толкова тесногръди почти всички? Как никой нищо не казва за турските чекии, за привличането към жени с къси коси, с дълги коси, с червени коси, дебели, слаби, а мрънкате за краката... Хора има най- различни. Нищо чудно няма. Но да не опитате нещо ново, ей така просто за разнообразие си е най- тъпо от всичко. Опитайте пък като не ви хареса не го повтаряйте. Много сте зле, честно!
Правили са ми, но не ми харесва.. По-добре свирка или с ръце..
Недай си Боже да и вонят краците ..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
^ апф....
Не съм правила, но би ми допаднало, що не.
Az imam fetish i mislq che e mn qko
Аз имам фетиш към женските крачета ....стига да са поддържани! Страхотно удоволствие ми е, а и на момичетата с които съм бил им харесва. Това което им правя на тях също. Даже след това сами си искат.
Страхотно е направо! Фетиш ми е.
Ако безръката Мими ти предложи, няма к'во да му мислиш като знаеш, че няма други опций![]()
Супер яко е, най-мощното празнене е така при мен... няма нищо лошо във фетишите. Ако има мацки които искат да пробват, да пишат, гарантиано ще се изпразня по време на чекията...
Звучи ми интересно ,но още не съм пробвал...
веднъж преди да започне съществената част ми направиха нещо такова, но за кратко .. иначе беше хубаво![]()