.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Мнение

adrenalince7o
    Guest

Мнение

Здравейте приятели .. за първи път ви пиша и искам да изкажете вашето мнение.. Става въпрос за една моя позната която е с близо 20 години по голяма от момчето с което е сега той е на 20 тя на ... 40 .. според това редно ли е ?? Според мен не е но... тя има дете което е няколко години по малък от момчето.. какво мислите за този вид връзки .. за или против сте ? Лично аз съм против..

Мега фен Аватара на xoxi
    Мен не ме интересува наистина кой с кого ходи, спи и т.н. Ако се харесват, какво лошо има?
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Средно .. против съм , ако тя е на 15 , той на 30 , но в този случай ... Защо е проблем според теб .. всеки има предпочитания, не мисля, че си "за" стѐреотѝпа наложен от някой си, да те води в живота, въпреки, че би бил/а щастлив/а с точно обратното ..

Но пък за сина и .. странно е, но пък могат да цъкат Дота заедно ..

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Щооо не си гледате вашите си панички и връзки.
    Когато човек прави нещо, без да го натрапва на другите и без да иска каквото и да е от тях, разсъжденията на останалите са излишно затормозяване на тъпите им мозъчета.
    Чак пък да пуснеш тема във форум...Нямаш ли уроци за учене, нещо по-важно да правиш със себе си?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щом се обичат нека се вземат. Не сте никои ,за да определяте редно или не е тва. Имате мнение-хубаво,няма значение от него обаче.
    Нека има любов,пък на колкото ще да са.
    Радвам се хора,намерили щастието.
    maDamn

Според мен не е редно защото за едно определено време ще им е хубаво,но после какво правим? Той в млад ще среща къде къде по хубави и сексапилни жени, и на госпожата няма да и е много приятно ,че момчето се заглежда по млада мръвка.. АЛО та той може да и е син.Нека да си изживеят момента,но според мен да не се задълбочават много в тази връзка.Как възприемат родителите на това момче да излиза със (майка си ) ?????????? Незнам според мен това не е изобщо правилно ...

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Цитирай Първоначално написано от maimunka7a Виж мнението
    Според мен не е редно защото за едно определено време ще им е хубаво,но после какво правим? Той в млад ще среща къде къде по хубави и сексапилни жени, и на госпожата няма да и е много приятно ,че момчето се заглежда по млада мръвка.. АЛО та той може да и е син.Нека да си изживеят момента,но според мен да не се задълбочават много в тази връзка.Как възприемат родителите на това момче да излиза със (майка си ) ?????????? Незнам според мен това не е изобщо правилно ...
    Ами, има лесно - не попадай в такива ситуации.
    Много филми гледате и много сценарии ви развиват главите.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Любовта няма граници , щом се обичат ..
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Моралът е неприличен като средния пръст. Всички го размахват като нещо не им е наред.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Абе кой те пита "за" или "против" си? Щом се искат ничие друго мнение няма значение.

Много присъща на хората черта е да се бъркат където не им е работа и погледа им да е все в чуждата паница.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на djipsito
    А що решихте, че са заедно от любов ?
    Тези, каките, над 35 са доста загорели и с годините либидото им нараства, а на мъжете на техните години им намалява. Принципно!

Има статистики и графики, които показват, че на една 40 годишна жена й се ебе толкова, колкото на един 20 годишен пикльо, така да го кажем. И има много жени, които нападат агнешкото заради секса.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Малко е странно,ама всеки решава за себе си.Аз лично не бих.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Вижда ми се като връзка без кой знае каква перспетива, но мен лично как това ме засяга?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Вижда ми се като връзка без кой знае каква перспетива, но мен лично как това ме засяга?
    Нищо тук не те засяга, питат за мнение, което ти решаваш дали да дадеш или не, въздържай се от такива заключителни коментари, понеже са без абсолютно никакъв смисъл

А по темата, според мен също няма особена перспектива тази връзка, навярно се основава само на секс. От страна на младока е престиж, че е забил милф-че, а в полза на застаряващата дама е енергичността на момчето. Чисто физическа връзка по мое мнение. Човек прави своите избори и живее с последиците от тях, щом 2мата са пресметнали минусите и плюсовете и са приели резултата - да си живеят с последиците :Р

И като си против, какво?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Възможна е такава връзка, но ще е чисто сексуална. За по-сериозни отношения забрави.

Цитирай Първоначално написано от Markuss Виж мнението
    Нищо тук не те засяга, питат за мнение, което ти решаваш дали да дадеш или не, въздържай се от такива заключителни коментари, понеже са без абсолютно никакъв смисъл
    not rly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си