.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На мен ми направи впечатление това:
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    След още няколко дни я видях на вън в парка и се разходихме заедно и тя ми каза че много ме харесва, но не иска да се разделя с приятеля си заради мен защото още не ме познавала добре, не знаела какъв съм и не била сигурна в мен.
    Уважаващите себе си момичета и момичетата, които заслужават уважение, не постъпват така. Нито с приятеля си, нито с обекта, който изказва симпатии. Не се тъче на два стана, освен ако становете не са съгласни с това. Тя те е целунала... или ти нея, но във всеки случай е отговорила на целувката ви, докато е била обвързана. С това е предала приятеля си веднъж. Целунала те е, при условие, че не те познава и след това използва това оправдание, за да се отърве от последиците. С това е предала теб. За мен слабата връзка в тази верига е тя. Помисли си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    @Mojito0, аз говоря за тва, че ако съм наистина влюбен, ама наистина... едва ли някъв си познат ше ме спре да се бзл (ше го съкратя, че не ме кефи да го чета) на дамата на сърцето ми.... хич не ме ебе дали са женени и имат 30 деца... примерно.
    Ебаси и тъпото мислене честно.Ти да не се казваш Златко Димитров случайно.И за да си начешаш тъпата краста ще развалиш цяло семейство та било то и с деца,които ще караш да страдат,защото си тъп егоист.Аз специално видя ли омъжена жена с деца вече за мен не е жена,защото щом е стигнала до там значи е преценила,че обича даденият човек дотолкова,че да направят тази важна стъпка и аз няма да съм човека,който иска едвали не да ги раздели.

Така относно автора. Тези думи,които ти ги е казала мацката, а именно:"тя ми каза че много ме харесва, но не иска да се разделя с приятеля си заради мен защото още не ме познавала добре, не знаела какъв съм и не била сигурна в мен." може и да са напълно искрени.Може би наистина те харесва,изпитва тръпка към теб и си и интересен,неща,които вече може би ги няма между нея и приятеля и,но не знае докога ще е това и дали след време нещата няма да се попроменят.Особено пък когато вече ти е напълно сигурна.Може би дори и да не и харесва напълно вече съжителството с приятеля и тя го приема като нещо сигурно.Действа според написаното в подписа ми и не и стиска да го зареже заради някой, който може и да не е толкова сигурен.Тя знае как се развиват нещата с приятеля и,но не знае как ще се развиват с теб.Търси по- сигурното и затова не иска да се раздели с приятеля си,но в същото време понякога не може да овладее тръпката си и затова стават тези 'случайни" неща.Друг е въпроса,че това си е изневяра откъдето и да го погледнеш и в един момент може да падне и от двата стола на земята. Та така.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-11-2013 на 09:14
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението

Към автора,говори с нея.Но не и поставяй ултиматум,"или с мен или с него".Заяви и,че няма да си "резерва" и че трябва да реши какво иска.Или какво чувства.Ако така или иначе скъса с него,го прави,заради самата себе си,Но и приятелят и вероятно не се чувства добре във връзка,в която не е обичан.Не виждам нищо мръсно,тя е щастлива,ти си щастлив,приятелят и ще го преживее и ще осъзнае,че така е по-добре.

Колкото и гадно да звучи,понякога трябва да си малко егоист!
    Опитвам се да и звънна цяла сутрин, никакъв отговор. Знам, че трябва да я оставя малко да помисли да и дам малко време, но от сутринта и звъннах сигурно 5 пъти.
    Мислех си сега аз да се отдръпна, и да видя дали тя ще ме потърси според вас, кво би станало?

И да искам съвети щото 3 години и малко бях в връзка и то (1вата ми сериозна) и буквално съм закърнял, в областта на свалките, пък и тя е малка и я тресат хормоните..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "И не във спора истина се ражда,
    най-хубаво е всеки сам да си огажда..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си