- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение хмм?
Здравейте, на всички.
Затънах в една много сложна "любовна" ситуация и нито знам какво да правя, нито мога да хвърля обективен поглед над нещата, за това ще се допитам до вас.
Warrning: Wall of text
Преди около 2 месеца, ходихме на бар с едни приятели, и един "познат" дойде с нас и приятелката си.
В бара, пиене едно друго, знаете. По едно време приятелката на този мой "познат" каза, че е гладна и след 20 минутно навиване тя вече беше попитала почти всички в компанията (не ме питайте що приятеля и не я откара и аз не знам) та нали попита мен аз и казах, че няма проблем (бях изпил само 1 бира) взех ключовете от колата и тръгнахме. Хапнахме взехме няколко сандвича за няколко човека, но изгубихме сигурно 1 час общо и през цялото време си говорихме много на всякакви теми, много ми допадна като характер, като човек и си личи, че е добър приятел. После се върнахме и си продължахме с купона. Всички ме молеха да правя снимки понеже носех апаратчето. На другия ден тя ме намери в
фейс-бук за да и изпратя снимките от вечерта, и така просто започнахме да си пишем, имаме страшно много общо даже тя няколко пъти вметна шеги, че е възможно да сме отдавна изгубени брат и сестраи някакви подобни.
Намирам я страшно забавна, интелигентна и разбрана.
Та почнахме да си пишем мина първият месец, и случайно попаднахме на един рожден ден, тя не беше с приятеля си. Той беше някъде по София (ние сме от провинциален град но сравнително голям) и там на рождения ден седнахме един до друг и цяла вечер лаф, закачки и алкохол, В края на вечерта и се обадиха по телефона и не знам какво и казаха, но тя се разплака, и отиде в другата стая да плаче сама, аз отидох при нея да я успокоя и да я питам какво е станало.
И не знам точно как стана, но се целунахме, 1 целувка и тя каза, че трябва да си върви.
На другия ден отидох до тях да я попитам какво означаваше това снощи, а и вече бях влюбен до полуда.
Тя отбягваше темата и все едно нищо не е станало.На мен ми стана кофти и то много, но какво да се прави.
След още няколко дни я видях на вън в парка и се разходихме заедно и тя ми каза че много ме харесва, но не иска да се разделя с приятеля си заради мен защото още не ме познавала добре, не знаела какъв съм и не била сигурна в мен.
Аз разбрах, че трябва да престана да се занимавам и минахме само на някакви чатове и разговори по 2-3 минути, не както преди. Проблема е че съм лудо влюбен в нея и ако искам ще я спечеля, но това означава да направя мръсно на "познатия", а това не ми харесва като опция, защото са ми го правили на мен и е много долно и не достойно.
Не знам какво да правя постоянно мисля за нея.
Спечеля ли я, му правя мръсно на пича.
Седя ли си без да правя нищо, си правя мръсно на мен.
За тези, които сте изчели стената от текст, според вас какво да правя?!
За тези, които ще питат аз съм почти на 19 тя е на 17 приятелят и е на 21.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-09-2013 на 17:33
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.