- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Важно ми е да се науча.
Добър вечер на всички.Важно ми да се науча как да правя хубава орална любов на момиче.Какви движения да правя,кои точки да стимулирам(клитора е ясно),как да съчетавам нещата,за да получи оргазъм.Благодаря за отделеното време.
Едва ли, точно аз или моркова над мен сме хората, които трябва да ти дадат съвет, но според мен на всяка и харесва различно. Хапане, повече слюнка, по бързи движения с езика, по навътре... Просто я питай, как и харесва повече. Все пак искаш на нея да и харесва, а не на хората от интернет.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Аз ще си говоря с нея със сигурност.Просто искам да почерпя малко знания от по-опитните в тази област.
Комбинирай и с пръстче.
Недей само да лижеш, ами от време на време и засмуквай!
И все пак не се знае на нея дали ще й хареса, така че - наблудавай й реакциите.
играта преди това ти е важна за оргазъм .. не директно да почнеш да я лижеш .. и да , пръстчето .. и от време на време пак измествай .. а не 5 минути едно и също ..
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Любовна игра трябва, за да се получи нещо. И след това като почнеш пак преминавай с език към корема, бедрата целувки и така :р
импровизирай...разбери какво и харесва ...усети я ... бързите движения според мен са за накрая в началото бавно,нежно и мръсно докосване руцете ти също трябва да не бездействат ...прокарвай ги и стискай прасците ,от вътрешната част на бедрата , гърдите и и така ... не бързай и не претупвай![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
На мен лично ми харесва когато ми смучат клитора,но едновременно със смученето и го дразнят с език и междувременно да ме чукат с пръсти
Ама нали не я питай през 30 секунди "а така,а така??А сега как е?По добре ли е сега?" щото ще убиеш романтикатаНаблюдавай я как реагира на всичко,пък те малко по нагоре достатъчно ти обясниха какво да правиш
![]()
>>DjBelev<<
Започваш да я целуваш, прокарваш ръцете си по цялото и тяло, започваш с целувки надолу по гърдите и корема, по бедрата, важното е да се прави бавно, а не директно там. Може само да доближиш устните си до там, самото ти дишане ще я възбуди и ще тръпне да направиш нещо по-съществено. Експериментирай и наблюдавай реакциите и
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
1: трябва да навлажниш ситуацията много добре, ако дамата ти е притеснена и следователно суха.
2: това за клитора вече ти го казаха.
3: вкарвай си езика във влагалището от време на време - на някои момичета им харесва.
4: прещипи клитора й с устни, за да не ти "бяга" и започни да го лижеш.
5: може да вкараш 1 или 2 пръста във влагалището, докато изпълняваш точка 4
Това са основни действия, но бас държа, че и сам можеш да откриеш ощеКакто каза някой преди мен - просто я питай дали това, което правиш й харесва. Ако те е срам да питаш - ориентирай се по пъшкането: колкото повече пъшка, толкова по-добре й е.
Прекалено вулгарен ли бях...? (wasntme)
P.S.: И да разкажеш как е минало![]()
Ми то май всичко ти го казаха вече. Само наистина не я питай през половин минута "ок ли е?", "харесва ли ти?"
Следи реакциите ѝ и се води от тях.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5