.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Моля, помогнете ми! Незнам какво да правя..

Ами всичко започна в скайп преди 2 месеца. С момче от моя клас играехме на една игра заедно и една вечер просто беше поредният ни разговор. Говорехме си за най-обичайни теми. Започнахме да обсъждаме класа и изведнъж той ме попита с кое момче бих тръгнала. Накрая стигна и до себи си, а аз незнаех какво да отговоря. Осъзнах, че започвам да изпитвам нещо към него. Не исках да го обидя и затова му казах, че точно в момента не, но за в бъдеще не се знае. Говорехме си и за лични работи.. за секс и такаа. Почувствах се странно да обсъждам това с момче и му казах, че си лягам и му затворих. На следващия ден отново си писахме, и на по-следващия. Пита ме дали харесвам някой от класа, но за жалост му отговорих не. Пращаше ми целувки и прегръдки, но не посмях да му отговоря. Изведнъж обаче нещо се промени. Спряхме да си пишем. Попитах го защо е спрял да ми пише и защо се държи различно в училище, а той ми каза, че незнае. На следващия ден пак го попитах отново, а той каза, че съм момиче и няма за какво да си говори с мен. Известно време не поддържахме контакт и в училище се подминавахме, докато един ден не се получи така, че ходихме на кънки заедно. Е, не бяхме сами, но по едно време той дойде при мен и ме хвана за рука, за да караме заедно. Последва още една вечер личен разговор и отново въпроса дали харесвам някой от класа. Този път не исках да кажа не, затова попитах защо, но той отклони темата. Отново спряхме да си пишем и така до днес.. Какво да правя? Приятелки ми казват, че ме харесва, но просто се срамува. Наистина незнам. Моля Ви! Благодаря предварително

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Като за начало - научи, че не се пише незнам, а НЕ ЗНАМ.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Mojito0 Виж мнението
    Ти да не си безгрешна ???
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Извинявай, но не търся съвет по правопис

Хах вие ще отговаряте ли на момичето или ще правите безпочвени критики? Според мен доста ясно е показал, че те харесва, но т.к ти не отвръщаш той си мисли, че просто не го харесваш .
    БХ ми е

Еми пича се е опитал по някакъв начин да ти покаже, че е има чувства. Нали уж ти е пращал целувки, прегръдки и т.н. А понеже ти не си му дала сигнали, че изпитваш нещо, момчето е сметнало че няма смисъл да си губи времето с теб и просто е продължило

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Ти да не си безгрешна ???
    Естествено.Иначе ще си позволявам ли да правя забележка?

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Естествено.Иначе ще си позволявам ли да правя забележка?
    Да мисля ,че момичето си е написало доста добре историята ... Спазва правописни и пунктуационни правила и пише доста грамотно , за разлика от много хора в този сайт !!
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    Защо сега спамиш?Като толкова много ти е на сърце безупречната й пунктуация и правопис, пиши й нещо мило там.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Малко по темата:

Личи си, че момчето има някакви чувства към тебе, когато отново те попита дали харесваш някой кажи, че е той. Нищо не губиш, а колкото отлагаш този момент може и момчето да загубиш.

Успех!

Харесва те, ама ти много тъпо си се държала.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на shmatarok
    Кажи му, че и ти го харесваш, той директно ти е показал, че не си му безразлична.

той определено те харесва и явно е подвил опашка,защото ти не му даваш никакви сигнали. тъй като вече си наясно с неговия интерес можеш съвсем директно да му кажеш,че и ти го харесваш,да си отдъхнете най-накрая и до продължите напред.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Покани го насреща било то парк/кафене/мол/бесетка и т.н. После поговори с него дали те харела ала-бала и действай! Айде успех
    ESL !!!

Благодаря на всички за съветите! Опитах..не се получи, но в крайна сметка той губи

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На мен ми се струва, че те харесва.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз си мисля,че те харесва.Всичко това показва.А чрез запитванията му дали харесваш някой от класа ви не го е интересувало точно дали харесваш някой определен човек от класа ви, а е искал да чуе,че харесваш него.И след като ти казваш не,отбягваш темата и т.н той може да е решил.че не го харесваш и е раздвоен дали да продължи да общува с теб приятелски въпреки че те харесва или просто да се отдръпне и да не си дава надежди
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ами последва още един разговор. Първоначално аз му писах и не ми отговори. Излязох от скайп, но той е продължил да ми пише като ми праща прегръдки.. След около половин час му отговорих, той започна да ме разпитва защо съм му сърдита и всякакви такива. Отточнихме се, че просто не ми е било приятно да не ми отговаря. Писахме си най-обикновени неща. Накрая ми написа, че ще си ляга и ми прати 19 прегръдки (не че ги броя ). Аз също му изпратих, защото реших, че е време да си опитам късмета. Следващата вечер отново беше обикновен разговор, ноо завърши с по още една прегръдка и от двамата. Оттогава едвам сме си казали 2 думи и не знам какво да си мисля.

Харесва те.Попитал те е по заобиколен начин дали го харесваш и ти(затова те е питал дали харесваш някого от класа),ама си излъгала-кофти.Покажи му ,че и ти го харесваш,преди да е станало твърде късно!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ^.^ Виж мнението
    Благодаря на всички за съветите! Опитах..не се получи, но в крайна сметка той губи
    Може и да губи. И как си опитала?

Кажи му: "Ако харесваш някое момиче и искаш да разбереш дали то те харесва, я покани да излезете само двамата някъде. Ако тя се съгласи, значи те харесва и има шанс да се получи нещо."

Напиши му го тва и до дни виж реакцията. Трябва само да е малоумен, за да не се усети какво трябва да направи.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    той дойде при мен и ме хвана за рука, за да караме заедно. :Д :Д :Д

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Значи сигурно е че той има чувства НО ти постоянно го спираш , не знам как да ти го обясня , той се опитва да разбере нещо с това кого харесваш , кажи му харесвам едно момче но няма да ти кажа името му той със сигурност ще се зарадва защото ще знае че е той самия , а пък този номер той губи се изтърка ти правиш всичко че той да се дърпа и да не ти пише и така ако си по зряла съм сигурен че ще ме разбереш . Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си