.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем с ЮКАС

Здравейте имам проблем с плащането в ЮКАС.Беше ми отхвърлена дебитната карта Виза Електрон и сега заредих Маестро.Но тук идва проблема..Имате ли идея какво трябва да се напише Issue Number..къде трябва да го търся на картата и също така ми иска и дата на издаване а на картата не пише и като оставя празно не ми приема картата...Моля дайте мнения...И кажете ако знаете някаква друга карта,с която със сигурност би станал превода на парите....

Град
    Plovdiv
    На повечето карти изисква самия номер на картата ( дълъг номер, като цифрите са групирани по четворки, обикновено от предната страна на самата карта ). Дата на издаване нямат повечето карти и не би трябвало да е проблем да го оставиш празно. Моя мисля, че го платих с Visa Classic в евро...но не помня вече Дано съм помогнал.
    It is hard to be young!!!

Повече от фен
    Ще градиш светло бъдеще и кариера в друга държава, а с един гугъл ти е сложно да боравиш...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PlayeRR Виж мнението
    На повечето карти изисква самия номер на картата ( дълъг номер, като цифрите са групирани по четворки, обикновено от предната страна на самата карта ).
    Да. А датата на издаване би трябвало да я пише на картата, или на листа с който е дошла. Тя задължително се въвежда. Иначе няма да ти я приемат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си