- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
Правила съм с две момчета.Но ми се ще да опитам и с момиче.
И на мен ми се иска да опитам с момиче![]()
Не бих правила тройка.. не само не съм разкрепостена, а го намирам за гнусно.. Ако искам да си съсипя връзката една тройка с още едно момиче ще свърши идеална работа.. не бих понесла да го гледам как чука друга.. леглото е за двама..
Странно нещо са тва момичетата и жените... хАхАХха.. разбирам някоя мацка да ви гледа как вие правите нещо, ама да гледаш обекта на твоето желание с друга........
И аз не мога да си го причиня,ама разни жени...разни идеали...![]()
maDamn
Това вече е толкова често срещано хората да се възбуждат гледайки мъжа/жена си с друга/друг, че някой ден ще стане нормално.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Е аз говоря просто за един път и то някоя непозната(естествено с предпазни средства)...и все пак това си е фантазия...на мен ми допада тази мисъл, пък и предполагам, че и на него би му харесало някакво разнообразие(те мъжете и без това са по- разкрепостени от жените)... може би някое момче тука да се включи да каже мнение по въпроса ;d
Всички съгласни и на 2та вида да пишат на скайп obicham_3ki, или на горещата линия 1-800-искам-с2.
И аз имам голямо желание за 3-ка,ама приятелят ми не иска..Защото не щял да ме дели с друг.Иначе ако някога се съгласи естествено,че ще бъде с още един мъж,апък що да не е и с жена имам голямо желание да го гледам отстрани как чука друга![]()
По-лесно ще е да отговорите ако се дистанцирате от мисълта, че имате приятел/ка.
Хмм, бих избрала и двете, дори много ми се иска, но мисля, че въобще не съм готова за такова начинание, всичко би си останало във фантазиите ми![]()
Вариант 1: С момче и момиче, при което с момичето само се целуваме/натискаме, а момчето само ни гледа, айде може от време на време и да ни пипа, ама само толкоЗ.
Вариант 2: С 2 момчета. И двете момчета могат да пипат, но само толкоЗ. Цунки/езичета/натискане.
Т.е. и в двата варианта, не става въпрос за тройка в пълния смисъл на думата, или по-скоро 'не до край'.
П.П. ТОва може би би станало само ако си нямам човек до мен. В противен случай - йок.
П.П. Искм въпреки всичко да се цункаме и гушкаме с момиче. И само толкоЗ.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не съм правила. Като цяло съм на мнение, че сексът е за двама души, но бих се навила на тройка с още едно момиче.
Ако не съм във връзка, бих пробвала и 2те. Бих предпочела да е с хора, които повече никога няма да видя![]()
Момиче и 2 момчета.
Ако момчетата са бисексуални няма проблем. Даже ако щат могат да почнат да си живеят заедно тримата.
Момче и 2 момичета
Не. Една жена е твърде много. Момчето няма да издържи. Нито по време на страстния секс нито след него особено ако тръгнат да живеят заедно.
Иначе сериозно. Не и на двете. Гнусно е.
колко сте консервативни и скучни повечето не е истина просто ..
Не съм правила тройка но бих опитала и от двете
music@girl
Аз съм правила с 2 момчета и е доста яко,но после всичко те боли.Все пак си заслужава