- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
^^ Тая е файк бе щом за няма и 10 мнения вече има постната снимка, говори за анален секс и за тройки, колко такива, вече минаха................. сигурно и ще от Пловдив
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
с 2 жени
Никога ама никога не бих правила тройка, вижда ми се ужасно. За мен секса е за двама души, но явно съм задръстена, като ви гледам повечето.
Ако не съм в сериозна връзка, бих. Сега не искам и да чувам за дележ, трети в леглото и такива работи.
Аз досега не съм се замисляла сериозно по въпроса,но за себе си стигнах до извода,че ако трябва да избирам,бих избрала с още 1 жена.И както се познавам,за да се случи изобщо трябва да съм под влиянието на алкохол най-малкото и да не познавам участниците.Но това всичкото е твърде хипотетично и наистина не вярвам да ми се случи,поне не и в близкото бъдеще
Пробвала съм и двете. Определено предпочитам с двама мъже. С още една жена е малко скучно. Ако сме само двете е супер, но иначе не ми харесва много, може би е идва от това, че мъжът винаги иска първо да погледа а това е доста изискващо... Поне така мисля...
Опитвал съм и двете - определено двама мъже с една жена е по-гот... Просто като са две жени - ако са хетеро - едната винаги скучае, ако са би - има опасност да доскучае на мъжа... А една жена с двама мъже - прави чудеса...
Ще те еба по-здраво от всички които са те ебали до сега. Колко са г/д 2-3-4 футболни отбора ?
В Бразилия има заведения,в които срещу 40 долара можеш да си пиеш бирата и да гледаш как на масата пред теб двама /респективно повече/ души правят секс.Има и доста случи в дискотеки в Бг ,които предлагат такова шоу.На мен ми се струва извратено.Иначе по темата- все си мисля,че ако съм необвързана бих го правила с две момчета, но не съм чак такава смелчага та не ми се вярва да се навия
С две момичета искам
С друг мъж бих ебал примерно някоя пияна курва да си я менкаме
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick