Преходник Component to VGA или Nintendo wii VGA кабел
Здравейте!
За таз коледа ми взеха една конзола за телевизор Nintendo wii. Проблема е, че не може да се свързва със HDMI, DVI или пък VGA, може само през компонентният вход и композитният. Искам да си я свържа към монитора SyncMaster 2243LNX поради простата причина, че баща ми постоянно използва телевизора за да гледа филми по телевизията. И така на мен, не ми остава никакво време за конзолата.
Искам възможно най-евтиният начин и най-безопасен начин, за свързване към монитора ми чрез VGA. Виждах разни Преходници Component to VGA във ebay и amazon, ама от там няма да поръчвам, защото доставката, ще излезне много скъпа, а и самото устройство е убийствено скъпо.
Търсех и другият вариант- Wii VGA кабел...И там намирам такива, и са значително по-евтини, но пак са от amazon и от ebay, а от там няма да поръчвам защото е много рисковано, със сигурност ще има някои други таксички, ддс-та, доставки и други неща, а и не се знае качеството какво ще и редица други причини.
Дайте ми български сайт във който има такъв преходник или кабел и гледайте да не са убийствено скъпи от рамките на 50-60 лв. Или пък ми кажете как сам да го разпределя...По някаква схема със печатна платка или просто да вържа кабелите по определен начин, деда знам...
Просто ми кажете най-лесният начин и най-евтиният начин за свързване към монитор чрез VGA