Здравейте!
За таз коледа ми взеха една конзола за телевизор Nintendo wii. Проблема е, че не може да се свързва със HDMI, DVI или пък VGA, може само през компонентният вход и композитният. Искам да си я свържа към монитора SyncMaster 2243LNX поради простата причина, че баща ми постоянно използва телевизора за да гледа филми по телевизията. И така на мен, не ми остава никакво време за конзолата.

Искам възможно най-евтиният начин и най-безопасен начин, за свързване към монитора ми чрез VGA. Виждах разни Преходници Component to VGA във ebay и amazon, ама от там няма да поръчвам, защото доставката, ще излезне много скъпа, а и самото устройство е убийствено скъпо.

Търсех и другият вариант- Wii VGA кабел...И там намирам такива, и са значително по-евтини, но пак са от amazon и от ebay, а от там няма да поръчвам защото е много рисковано, със сигурност ще има някои други таксички, ддс-та, доставки и други неща, а и не се знае качеството какво ще и редица други причини.

Дайте ми български сайт във който има такъв преходник или кабел и гледайте да не са убийствено скъпи от рамките на 50-60 лв. Или пък ми кажете как сам да го разпределя...По някаква схема със печатна платка или просто да вържа кабелите по определен начин, деда знам...

Просто ми кажете най-лесният начин и най-евтиният начин за свързване към монитор чрез VGA