.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Повече от фен
    Нормално е да се чувстваш така, независимо кой, какво ти говори. За теб вие сте имали връзка, обичали сте се, а сега всичко е свършило. Всеки е преминавал през такъв период независимо дали на 13, 18 или 34 години. Знам, че е клише, но времето наистина лекува. Поплачи си и го преживей.

Не обръщай внимание, какво ти говорят в училище- не си изрод, а си много сладка. Вдигни си главата и майната им на тези, които не те харесват.

Знаеш ли, писането в скайп е много подвеждащо. Защото "чуваме" написаното, така както ни се иска да звучи. Дори едно е карало сърцето ми да се разтупти, а човекът отсреща просто е нямал какво да каже и запълва паузата в разговора с емотикони. Сигурна съм, че ще срещнеш в реалния живот някой, който ще те харесва такава, каквато си. Кураж мила и не позволявай на едно момче да те смачка!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ама вие само онлайн връзка ли сте имали?
    ето за това съм на мнение:строг родителски контрол и без компютър до 16.
    това е
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ти си на 13, той на 21, убеждавал те, че годините нямали значение.. само на мен ли ми намирисва на педофилия?
    Я си помисли добре, той какво може да е искал от теб?
    Даже не си го виждала, но го обичаш. Интересно.
    Ти грам представа нямаш какво е любов. Това твоето в момента е едно голямо филмиране, преиграване. Някой ти е обърнал внимание и ти сега си тоооолкова впечатлена, че си мислиш, че го обичаш. Самозалъгваш се. Стига си се лигочила, на 13 си, тепърва ти предстои да се влюбиш, да се сблъскаш с живота и трудностите му..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си