- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Относно марихуаната…
Искам само да ви попитам: Ако примерно в месеца пушиш по 1-2 (до максимум 3) пъти марихуана, какви странични „ефекти“ може да има после? Четох тука за някакви зависимости, но никъде не пише за нещо чак толкова сериозно… Та, може ли някой, който е на „ти“ с нея, да ми каже няколко приказки? ^^
Защо ти е да пушиш?
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Не се притеснявай, алкохола и цигарите са много по-вредни. Само внимавай да не се закачиш за нещо друго покрай търговците...Нали знаеш, че на мара-та и викат "the gateway drug", не че съм против растението, даже го пуша почти всеки ден, но някои хора се забъркват в големи каши само заради дилърите.
![]()
Въпроса ми по-скоро е дали е възможно, ако пушиш марихуана по един-два пъти в месеца, да се пристрастиш или нещо подобно? И това, ако е в рамките на 3-4 месеца?![]()
Ми ако смяташ, че дали ТИ ще се пристрастиш(не знам ккаво точно имаш предвид) зависи единствено и само от това колко често пушиш, когато не си пристрастен, поздравления - волята ти я няма никаква...
П.П. Арсенал от доста време не са отбора преди години![]()
Няма физическа зависимост, т.е. ако си кажеш че спираш - можеш да я спреш. Иначе странични ефекти от чистата/която не е друсана с нищо/ не знам. Примерно на някой хора им излизат пъпки по главата, други ядат огромни количества храна докато са напушени и така. Нищо сериозно.
Забелязвам обаче като че ли, че имам някакво странно сърцебиене днес, та това сигурно е от нея? Дано утре всичко ми бъде наред…
От опит ти казвам че няма възможност! За разлика от пико, кока, бонбони и т.н. няма вероятност.
Gledaii kak jiweqq *
Сърцебиене от марихуана съм получава само, като съм пушила..Незнамм но може и от това да е.
Gledaii kak jiweqq *
Имаше един документален филм по NatGeo в който някакви изтрещялници от племето пушат като комини по цял ден марихуана (чиста, те си я отглеждат). Нищо им нямаше и не вярвам да им стане...
И все пак виж това: http://www.vbox7.com/play:3661ef5f4e
Последно редактирано от den4o7 : 01-10-2013 на 19:41 Причина: добавяне на видео
Айде без да знаете не говорете. Може да се пристрасти психически (не физически) и го казвам защото на мен ми се случи. Разбира се не от първия, третия или десетия път. Сърцебиенето е един от ефектите да, и аз от както пуша съм забелязала, че редовно имам сърцебиене, не само когато съм напушена. Авторе споко, ще ти мине. И не прекалявай с пушенето ( 7 пъти седмично максимум и си чук)![]()
Сърцебиенето ти според мен е заради това, че си се филмирал прекалено много.Карай я по-спокойно. А за пристрастяването, зависи най-вече от теб. Но, ако я взимаш с цел да забравиш за някои проблеми или нещо от сорта, може би е възможно да започнеш все по-често да пушиш, но ако пушиш с цел разпускане и ей така за самия кеф надали..
по мои наблюдения и лични и от приятели не е вярно това, което се пееше в една песен "от коза съм станал малко тъп", до сега не съм забелязала тревата да е оказала някакво негативно влияние върху познатите ми, които употребяват, а някои от тях са си всекидневни консуматори... абе споко както казаха и преди мен гледай да не се захванеш с нещо друго, тревата след известно време ще ти втръсне и ще забравиш за странични ефекти и т.н., ии то си зависи и от човека де, но ако нямаш проблем с отказването на цигарите няма да ти е трудно да спреш и тревата въпрос на воля, но не е като с по-тежките упойващи вещества![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Само да спомена, че не пуша цигарки. ^^
Иначе мерси на всички за мненията! В момента гледам и клипчето от поста по-горе.![]()
начи да си пушиш 1-2 пъти в месеца е много стабилно.
щот нали колкото и да ни харесва, не е хубаво да прекаляваме.
та, щом е по малко и не е системно - всеки ден няма проблеми![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Защото може би ти харесва, примерно? По тази логика, защо им е на хората да пият, да пушат цигари, и да правят разни работи. Всеки прави това, което му харесва.
Аз също пуша, когато имам, мога да пуша и по 5 пъти на ден - когато нямам, не пуша и толкова. Не ми пречи нито в училище, нито с разбирането с нашите и тн.
Само лошото е че, наистина дилърите и хората и с които пушиш могат да те зарибят да пробваш други неща - а там вече става лошо.![]()
Ясно, ясно. Мерси на всички, наистина. Не се надявах на подобни изчерпателни мнения!![]()
Иначе последен въпрос: „Ефектите“ от тревата са почти същите като тези от алкохола, нали? Защото по моите разсъждения стигам до този извод. ^^