.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: За бенка

Hybrid View

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))

За бенка

Имам две бемки(ама незнам то4но бемки ли са или ?? ама маи са бенки)
    Та се чудя искам да ги махна не си ли4ат 4ак толкоз ама от близо се забелязват и е гадно на допир.Та се чудя безопасно ли ще е да ги махна??

Ето ги
    http://prikachi.com/files/444515c.jpg
    http://prikachi.com/files/444526C.jpg
    На сника ижглеждат по големи

мм само недей с операция на козметик една фр хвана рак на кожата така само заради една бемка

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Дерматолог. С лазер ги махат и не се виждат изобщо.. за 5мин. ще се отървеш от тях иии мисля, че нямаше кой знае какви рискове ; ))
    Sasho1988

Варна..

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Бенки не се пипат!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от Devilsplaymate
    Бенки не се пипат!
    +1
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Бенки не се пипат!
    +1

ПфФф тО това не е нищо не ги пипай остави ги...няма смисъл..къде се намират бенките??

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CucuTy
    Дерматолог. С лазер ги махат и не се виждат изобщо.. за 5мин. ще се отървеш от тях иии мисля, че нямаше кой знае какви рискове ; ))
    +1

Бенки не се пипат!
    +1
    Глупости!
    Познавам хора,котио са си ги махали и нямат никви проблеми!
    Но като махнеш една,сигурно ще ти се появи друга на друго място...
    С операция става.
    А къде са тия бенки?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    И аз съм на мнение,че с бенките шега не бива,заради един комплекс,който не е чак толкова непреодолим,такива проблеми можеш да си навлечеш (може и да не е 100% сигурно,но вероятноста повярвай ми е голяма),че ще ти се иска никога да не си си помислял/а да ги пипаш.

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    И аз съм на мнение,че с бенките шега не бива,заради един комплекс,който не е чак толкова непреодолим,такива проблеми можеш да си навлечеш (може и да не е 100% сигурно,но вероятноста повярвай ми е голяма),че ще ти се иска никога да не си си помислял/а да ги пипаш.
    Не говори глупости. Ако отидеш да ти ги махнат с лазер, нищо не губиш, освен бенките!! Майка ми имаше една такава бенка по-релефна и отиде и я махнаха за минутка. Безболезнено е, а след самата процедура остава като точица, която с времето изчезва.. Стига да отидеш на правилното място ( не на козметик, както прочетох по-горе, а при специалист ) няма никакви рискове.
    Sasho1988

Варна..

Отиваш при дерматолога. Той ти дава направление за специалист в онкологията. Там ти правят анализ на бенката. И ще преценят дали е за опериране или не... Не всички бенки могат да се махат.

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    Бенки не се пипат!
    +1
    Глупости!
    Познавам хора,котио са си ги махали и нямат никви проблеми!
    Но като махнеш една,сигурно ще ти се появи друга на друго място...
    С операция става.
    А къде са тия бенки?
    Благодаря за отговорите мисля да отида на дерматолог и там вече ще видим да ги махкам.

И двете ми са на вратът едната отпред другата е отзад

Иначе дали се размножават бенките че като че ли в близост една до друга ми излизат бенки ))

dermatolog

ako sa malki dermatolog-toi 6e re6i kak dagi mahne lazer ili koi znae kvo hah ako puk sa po golemi ve4e hirurg s mesna opoika as sam si mahala 1 golqma benka taka samo slaganeto na upoikata bole6e dosta ina4e si4ko si e ok posle zaslujava si

Град
    Инкогнито
    ето какво знам, бенките не е хубаво да се пипат от неспециалист, те са карцерогенни образувания, не е хубаво ако имаш бенка примерно на лицето и си мъж да е бръснеш ( аз затова си ходя космат ) премахването до колкото разбрах е било 50-100лв и мястото трябвало да се пази 2-3 седмици за да не станел фал

първо, преди лазера трябва да отидеш на лекар да я изследват, дали е ракова или нещо такова и ако не е и кажи СБОГОМ!
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Виж са, според мен не е хубаво с лазер, аз имам много бенки на гърба и ходих на дерматолог от там ме препратиха при хирург и той ми каза, че лазера става само за повърхностни бенки т.е. бенка която няма "коренче", ако някоя с "коренче" се премахне с лазер после пак ще се появи.За това той ми каза, че е най-хубаво да се махат чрез операция, слагат ти упойка, изрязват я и после и се слагало някаква марля и 1 седмица не трябва да се маха.
    Сега трябва и аз да се обаждам да ми запишат час и да ходя да ми ги махат една по-една, че аз имам около 15 бенки и то големи
    Jesus аз ходих в 29 поликлиника и там ми искаха 120 лв. за една , а ако се махат две наведнйж 150.
    Ходих в Токуда там ми искат 95 лв. + 30 лв. да я изследват.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

чувала съм,че се махат само с операция и недей да ги чоплиш-2 мои приятелки умряха от рак на кожата при тва мн млади защото се опитаха да ги махат сами !!!!!!!!

Супер фен Аватара на galu6a
    знам ,че бемките са малки ракообразование и не трябва да се попът освен от специалист
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Бенки не се пипат!
    +10215520

щом те дразнят си ги махни, майка ми си е махала и е съвсем безопастно, даже човека дето ги е махал е казал, че въобще не е хубаво да имаш бемки по кожата

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Значиии баща ми попринцип има мноо голям проблем с бенките, почти целия е в бенки, та той си е правил няколко операции за махане на 2-3 по-големи бенки от лицето и гърба. Та първо на дерматолог, който ти изследва бенките, дали за доброкачествени или не. Ако са доброкачествени се махат с операция, за да може д се премахне цялата бенка с коренчето. Ако обаче ти кажат, че не може да се махне по-добре се примири

lozaynar
    Guest
    Я больше лазерная указка для презентаций заинтересованных
    Как вы думаете, это как? ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си