.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Angry Сенки под очите :@ :@ :@

Такаа..сигурна съм, че има такава тема, но не мога да намеря..та..от заглавието се подразбира, че имам сенки под очите и искам да ги премахна! Личат си добре, поннеже кожата ми е по-така бяла.. Не са миниатюрни, като на някои хора, а едни сини, големички..:@..абее, може темата да ви е прозвучала тъпичка, затова, ако искате не пишете в нея просто ми трябва малко инфо..

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Може да ги прикриеш с коректор но за премахване не знам...

Прикравай ги с коректор. Също съм чувала, че чаени торбички и краставица помагат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Благодаря! Това за крастваиците и аз съм го чувала! Мога да пробвам.. С чаените торбички също е възможно да става!

Други мнения?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз съм чувала, че резени картофи помагат. :Д

От къде? Някой сайт ли? Доста съм търсила за премахване на тези гадости и никога не съм чувала за слагане на резени картофи ;dd Ако някой друг знае подобна тема, ако може да пейстне линкче тук..

Много пъти в сайтове и форуми съм виждала.Първото, което намерих преди малко е това и е от друг форум:При торбички под очите, правете често маска от картофи: 2 чаени лъжички настъргани сурови картофи се размесват с 2 чаени лъжички брашно и 2 чаени лъжички прясно сурово мляко.
    Маската се поставя върху торбичките под очите, очите се покриват с влажни памучни тампони. Маската се оставя да действа 10-15 минути. След това кожата се измива и намазва с мазен крем.

Ако са от недоспиване примерно, що просто не се наспиш?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Резени краставица или картоф, или пакетчета зелен чай например. Това знам аз))

Голям фен Аватара на Deni_028
    Аз моите ги прикривам с течен коректор. Почти не личат, а ако си купиш правилен коректор ще ги прикриваш изцяло. Не смятам, че домашните процедури ще ти помогнат. Аз съм правила най-различни за какво ли не и не действат особено много.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз съм чувала, че резени картофи помагат. :Д
    Да, това и аз съм го чувала, не помня от къде обаче. Иначе аз посивявам само като не се наспя. :д

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от dulcinea17 Виж мнението
    Резени краставица или картоф, или пакетчета зелен чай например. Това знам аз))
    И аз.

Голям фен Аватара на pepa97
    Чувала съм,че преди излизане може да сложеш кубче лед под окото-щели да се махнат ,не съм пробвала лично ,но съм чувала ,че ставало.Ако искаш може да пробваш

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    прикривам си чувалите под очите с коректор и фдт
    нито краставици, нито чайове ми помагат, за наспиване-по-малко от 9 часа не съм спала от години и пак си ги имам, така че..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Сетих се още нещо.Бях чела за един начин-слагаш 2 лъжици в хладилника и после си ги слагаш на очите сутринта замалко и намалявало тъмните кръгове.

Такаа..понякога спя много повече от 8 часа (през почивните дни разбира се) и тъмните кръгове пак си стоят, така че не мисля, че са от недоспиване, както казвтае повечето! А за леда под очите не ми се вярва, но ще пробвам. Също и краставиците и торбичките чай..Да се надяваме, че тъмните кръгове ще се махнат!

Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Аз моите ги прикривам с течен коректор. Почти не личат, а ако си купиш правилен коректор ще ги прикриваш изцяло. Не смятам, че домашните процедури ще ти помогнат. Аз съм правила най-различни за какво ли не и не действат особено много.

Какъв коректор ползваш ?

маска с кисело мляко (слагаш една лъжичка кисело мляко на една салфетка да попие водата и със сгъстеното мляко си мажеш лицето и областта около очите) - това само ще ти ги изсветли, но няма да ги премахне напълно

Супер фен Аватара на Runaway11
    Щом си ги имаш по принцип само коректор и хубав околоочен крем ще помогнат..с тия глезотийки само ще си изгубиш времето пък и като се оправяш за училище едва ли ще ти е до чаени торбички...

^Нали знаеш, че не е задължително да си слага чаените торбички сутрин? А и да се клепаш с околоочен крем и коректор е в пъти по-вредно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на EternalDream
    Аз бях пускала такава тема навремето
    Значи, пробвах това с краставиците. Звучеше ми много малоумно, ама ме изненада. Вечер си оставях лъжички в хладилника и на сутринта си ги държах на сенките докато се стоплят. После си рязах много тънки парченца краставички, лепях си ги под очите и стоях с тях по 1-2 часа. Ефекта при мене беше минимален, но го имаше Сега вече не ми се занимава.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^Нали знаеш, че не е задължително да си слага чаените торбички сутрин? А и да се клепаш с околоочен крем и коректор е в пъти по-вредно.
    Не знам дали от опит говориш, обаче аз от опит ти казвам че тея неща не помагат. Аз не се клепам с корeктори нито с кремове - мойте кръгове под очите не са толкова натрапчиви и не ме дразнят - просто казвам на авторката какъв е единствения начин да ги прикрие друг аз не знам - поправи ме ако греша.

краставицА?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си