- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сенки под очите :@ :@ :@
Такаа..сигурна съм, че има такава тема, но не мога да намеря..та..от заглавието се подразбира, че имам сенки под очите и искам да ги премахна! Личат си добре, поннеже кожата ми е по-така бяла.. Не са миниатюрни, като на някои хора, а едни сини, големички..:@..абее, може темата да ви е прозвучала тъпичка, затова, ако искате не пишете в неяпросто ми трябва малко инфо..
![]()
Може да ги прикриеш с коректор но за премахване не знам...
Прикравай ги с коректор. Също съм чувала, че чаени торбички и краставица помагат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря!Това за крастваиците и аз съм го чувала!
Мога да пробвам..
С чаените торбички също е възможно да става!
![]()
От къде? Някой сайт ли? Доста съм търсила за премахване на тези гадости и никога не съм чувала за слагане на резени картофи ;dd Ако някой друг знае подобна тема, ако може да пейстне линкче тук..![]()
Много пъти в сайтове и форуми съм виждала.Първото, което намерих преди малко е това и е от друг форум:При торбички под очите, правете често маска от картофи: 2 чаени лъжички настъргани сурови картофи се размесват с 2 чаени лъжички брашно и 2 чаени лъжички прясно сурово мляко.
Маската се поставя върху торбичките под очите, очите се покриват с влажни памучни тампони. Маската се оставя да действа 10-15 минути. След това кожата се измива и намазва с мазен крем.
![]()
Ако са от недоспиване примерно, що просто не се наспиш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Резени краставица или картоф, или пакетчета зелен чай например. Това знам аз))
Аз моите ги прикривам с течен коректор. Почти не личат, а ако си купиш правилен коректор ще ги прикриваш изцяло. Не смятам, че домашните процедури ще ти помогнат. Аз съм правила най-различни за какво ли не и не действат особено много.![]()
Чувала съм,че преди излизане може да сложеш кубче лед под окото-щели да се махнат ,не съм пробвала лично ,но съм чувала ,че ставало.Ако искаш може да пробваш
Сетих се още нещо.Бях чела за един начин-слагаш 2 лъжици в хладилника и после си ги слагаш на очите сутринта замалко и намалявало тъмните кръгове.![]()
Такаа..понякога спя много повече от 8 часа (през почивните дни разбира се) и тъмните кръгове пак си стоят, така че не мисля, че са от недоспиване, както казвтае повечето!А за леда под очите не ми се вярва, но ще пробвам. Също и краставиците и торбичките чай..Да се надяваме, че тъмните кръгове ще се махнат!
![]()
маска с кисело мляко (слагаш една лъжичка кисело мляко на една салфетка да попие водата и със сгъстеното мляко си мажеш лицето и областта около очите) - това само ще ти ги изсветли, но няма да ги премахне напълно
Щом си ги имаш по принцип само коректор и хубав околоочен крем ще помогнат..с тия глезотийки само ще си изгубиш времето пък и като се оправяш за училище едва ли ще ти е до чаени торбички...
^Нали знаеш, че не е задължително да си слага чаените торбички сутрин? А и да се клепаш с околоочен крем и коректор е в пъти по-вредно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз бях пускала такава тема навремето
Значи, пробвах това с краставиците. Звучеше ми много малоумно, ама ме изненада. Вечер си оставях лъжички в хладилника и на сутринта си ги държах на сенките докато се стоплят. После си рязах много тънки парченца краставички, лепях си ги под очите и стоях с тях по 1-2 часа. Ефекта при мене беше минимален, но го имашеСега вече не ми се занимава.
Не знам дали от опит говориш, обаче аз от опит ти казвам че тея неща не помагат. Аз не се клепам с корeктори нито с кремове - мойте кръгове под очите не са толкова натрапчиви и не ме дразнят - просто казвам на авторката какъв е единствения начин да ги прикрие друг аз не знам - поправи ме ако греша.