Значи наскоро започнах да харесвам едно момче от другия клас. Миналата година не бяхме близки , всъщност като цяло целия клас ме дразнеше ( предимно момчета са имат само 4 момичета в класа ;д ) и не общувах много с тях. Обаче тази година доста се промениха и започнах да си общувам с тях и се сближихме. Та въпросното момче се държеше много мило с мен , винаги ме питаше какво ми е , постоянно ме гушкаше , а дори преди малко повече от месец някъде когато беше студено си свали якето и ми го даде (и това всъщност се случи няколко пъти). И така с това си наистина прекрасно държание започнах да го харесвам. Мислех си, че и той има нещо към мен, но след известно време започна да се държи по-странно. Имам предвид ден, два дена ми обръща внимание после ме игнорира за същото време, а още по тъпото е че когато ми пише във фейсбуук се държи много по-различно. Праща ми сърца, държи се мило .. няма нищо общо с държанието му в училище напоследък. По принцип не съм нахална и не бих започнала да му досаждам като виждам че ми тегли такъв игнор но просто ми е объркано защото не мога да го разбера. Един ден е добре на другия все едно ме няма. И ако може да ме посъветвате какво да правя и има ли някаква причина да се държи така? Брагодаря.