.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен
    Град
    България

Не ме пускат никъде

Добре..Живея с баща ми,баба и дядо.Нашите са разведени и мама не е в България.Проблемът е,че не ме пускат никъде БУКВАЛНО.Когато поискам да изляза баба започва да мрънка"къде ще отидеш,с кого ще си,защо ще излизаш,стой си вкъщи,прекаляваш,излизаш всеки ден"...А като попитам татко той се съгласява...Дори на нова година не ме пуснаха да празнувам,стоях вкъщи и и какво?Според баба и дядо нормално е да си имам гадже,когато стана на 15-16,сега съм била малка...През лятото когато изляза и то около 18:00 часа,трябва да се прибера към 8:30,например един път трябваше да се прибера и осем и половина,и татко ми звъна беше някъде осем часа и ме попита какво правя,такива неща и чувам баба до татко крещи "тая няма ли да се прибира" и след около 10 минути татко ми звъни и ми крещи " прибирай се" , през зимата ако ще излизам трябва да е след като си науча,което е около 4 или 5 часа, и да се прибера преди пет...Дори сега казах "хаха,догодина аз пък ще празнувам нова година с приятели" и ме изгледаха много тъпо...
    На 13 съм,отличничка съм,не разбирам къде им е проблема.
    /ако ще казвате да говоря с мама,тя не може да направи нищо,а да говоря с тях-пробвала съм,не помага/
    Някакви съвети?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ми, мъничка си. 20:30 е напълно нормално време. Напълно нормално е и това, че не те пускат да излезеш, докато не си научиш. Излизай, но не злоупотребявай с часовете.

Изчакай да пораснеш.

ем сори ама найстина си малка.. само на 13 си какво очакваш ? Радвай се даже че те пускат и до 20:30
    Много ми е странно няк'ви на по 12-13-14 да кажат " ама аз вече съм на толкова години и не ме пускат.. "

Супер фен
    Град
    България
    Знам,че съм малка,не искам да ходя по дискотеки..Но просто..Нова година без приятели,да не излизам,да нямам гадже?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

anonymous708973
    Guest
    Сестра ми е на 13, излиза си през деня, а за Нова година с приятели дори не си е направила устата.

Супер фен Аватара на tonssy
    Аз пък като съм била на 13-14, дори не ми е минавало през ума да празнувам НГ с приятели....... Бързаш да пораснеш, съвет- недей. Ще си дойде времето за всичко.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Знам,че съм малка,не искам да ходя по дискотеки..Но просто..Нова година без приятели,да не излизам,да нямам гадже?
    Никой не те кара да не излизаш. За гаджета си малка. Поосъзнай се малко, пък тогава почни да търсиш някого. Пък това за Нова Година е просто :Д 4 години по-голяма съм от теб, а никога не съм изпитвала ужасно нужда да я прекарам с приятели (то мен не ми и харесва :Д)

Супер фен Аватара на shmatarok
    Малка си още, какво очакваш?
    За какво ти е гадже на 13, какво ще го правиш?
    И това с Нова Година, какво ще му празнувате банда лапета?
    Като станеш на 15-16 тогава можеш да мислиш за такива неща. Опитай се да се поставиш на мястото на роднините си, те се тревожат за теб и искат да си на сигурно място, въпреки че очевидно не го показват по правилния начин. Излизай си през деня щом искаш, продължавай да си гледаш уроците, постепенно колкото по-голяма ставаш, толкова повече доверие ще ти имат и ще те пускат повече навън.

Супер фен
    Град
    България
    Аз излизам през деня,не излизам вечерта,обаче трябва да си науча преди това и то става 4,4:30,и в 5 трябва да се прибера.И през лятото излизам през деня

Няма как друго да помогне освен разговорите

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Освен да искаш да ти позволяват да се гримираш, що да не и прашки да носиш ? Жулиш ли пико из квартала ? Ебах ва и в малките дечица

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Да те светна,че мене за пръв път ме пуснаха на НГ с приятели като станах на 16.Къде си тръгнала да излизаш,гаджета и щуротии.Я си гледай уроците най-добре Прави са вашите

BuBy

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    То пък щот' има къде да ходите и к'во да правите група 12-14 годишни деца на НГ
    Малка си още и е нормално да не те пускат до късно.Вместо да мрънкаш си седни на Д-то,учи си,излизай през деня и изчакай да минат още година-две.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    То пък щот' има къде да ходите и к'во да правите група 12-14 годишни деца на НГ
    Малка си още и е нормално да не те пускат до късно.Вместо да мрънкаш си седни на Д-то,учи си,излизай през деня и изчакай да минат още година-две.
    На 12-14 години вече се събират 3ма 4ма и пукат по 7-8 литра вино,кво ми говориш

Супер фен
    Град
    България
    Когато кажа на приятелите си да излезем през лятото и когато се прибирам в 20:30,всички са като " олееее,вашите са ужасни,как не те пускат,аз ако съм,няма да издържа"

Повече от фен Аватара на jasmins
    Не се тревожи аз също съм на 13 и лятото, когато се стъмва в девет и половина максимум до 7 часа ме пускат.И странно защо никога не съм се оплаквала от това Без това мен ме е страх по тъмно да се прибирам
    jasmer

Цитирай Първоначално написано от complicated_ Виж мнението
    ем сори ама найстина си малка.. само на 13 си какво очакваш ? Радвай се даже че те пускат и до 20:30
    Много ми е странно няк'ви на по 12-13-14 да кажат " ама аз вече съм на толкова години и не ме пускат.. "
    хах, аз на 12 и ме пускаха до 11 часа вечерта през лятото :/

Добре..Живея с баща ми,баба и дядо.Нашите са разведени и мама не е в България.Проблемът е,че не ме пускат никъде БУКВАЛНО.Когато поискам да изляза баба започва да мрънка"къде ще отидеш,с кого ще си,защо ще излизаш,стой си вкъщи,прекаляваш,излизаш всеки ден"...А като попитам татко той се съгласява...Дори на нова година не ме пуснаха да празнувам,стоях вкъщи и и какво?Според баба и дядо нормално е да си имам гадже,когато стана на 15-16,сега съм била малка...През лятото когато изляза и то около 18:00 часа,трябва да се прибера към 8:30,например един път трябваше да се прибера и осем и половина,и татко ми звъна беше някъде осем часа и ме попита какво правя,такива неща и чувам баба до татко крещи "тая няма ли да се прибира" и след около 10 минути татко ми звъни и ми крещи " прибирай се" , през зимата ако ще излизам трябва да е след като си науча,което е около 4 или 5 часа, и да се прибера преди пет...Дори сега казах "хаха,догодина аз пък ще празнувам нова година с приятели" и ме изгледаха много тъпо...
    На 13 съм,отличничка съм,не разбирам къде им е проблема.
    /ако ще казвате да говоря с мама,тя не може да направи нищо,а да говоря с тях-пробвала съм,не помага/
    Някакви съвети?

Подкупи ги КОРУПЦИЯ!!

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Освен да искаш да ти позволяват да се гримираш, що да не и прашки да носиш ? Жулиш ли пико из квартала ? Ебах ва и в малките дечица
    Ти пък на колко си бе ?

Цитирай Първоначално написано от Pesho0«●»♥™ Виж мнението
    хах, аз на 12 и ме пускаха до 11 часа вечерта през лятото :/
    Ако си пред блока да си играеш и майка ти да те вижда и да знае къде си ДА!Но да си някъде по улиците незнайно къде това е лудост просто

BuBy

Повече от фен
    да нямам гадже?
    на 13 си и вече се тормози че няма гадже още си малка не си толкова голяма за колкото се мислиш
    Последно редактирано от Bomber : 01-12-2013 на 10:51

Супер фен
    Град
    България
    Ами не знам,просто като гледам съучениците и съученичките ми колко много са ги отпуснали,през зимата вечерния им час е 8,а през лятото на повечето е 11, а на другите 10..и повечето могат да прекарат НГ с приятели..

Ами не знам,просто като гледам съучениците и съученичките ми колко много са ги отпуснали,през зимата вечерния им час е 8,а през лятото на повечето е 11, а на другите 10..и повечето могат да прекарат НГ с приятели..
    Не ги гледай тях.Разбери,че си малка.Твоите родители се интересуват от тебе и се притесняват.И аз да съм и аз щях,защото в тези времена е много опасно.Мене ме е страх да се примирам по нощите сама,та камо ли едно 13 годишно дете.Има ги всякакви изродии.Учи си уроците,не бързай да пораснеш-ПРАВИШ ГРЕШКА

BuBy

Супер фен Аватара на scrooper
    [QUOTE=shmatarok;10557674] "За какво ти е гадже на 13, какво ще го правиш?"
    Еми, такъв ти бил късмета с родителите. Не е болка за умиране, по - добре така, отколкото изобщо да не се интересуват от тебе.
    always late but worth the wait!

Голям фен Аватара на EternalDream
    Виж сега, те съучениците ти могат и до 1 да са навънка, ама ако са пред блока какъв е проблема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си