.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Виж сега, те съучениците ти могат и до 1 да са навънка, ама ако са пред блока какъв е проблема?
    Точно,точно!! +1
    __

Хайде стига вече,100 човека ти казаха,че си малка и ти пак продължаваш.Въобще,не ти трябват никакви гаджета.Радвай се,че вашите се интересуват от тебе,защото има родители,които въобще не им пука къде са децата им,с кого и т.н.На тебе дори и през ума не трябва да ти минава да ходиш да празнуваш НГ с приятели!!Гледай си уроците,има време за всичкоо!!!!!

BuBy

Аз съм на 13 и честно да ти кажа...много си малка за такива своеволия

Сестри Белнейски, 17-годишната Мирослава... Да изброявам ли още каква кЪсметлийка си, че си жива да пишеш вЪв форума??? Едно време децата стояха до тЪмно и никой не го беше страх. Сега обаче лудите, пияните, педофилите, убийците, наркоманите са на свобода, никой не ги дЪржи по клиниките и затворите. Роднините ти се притесняват за теб. Това е. След време ще те пускат, но сега ако си в голям град има голяма вероятност да станеш топ-новината на криминалната емисия. "Момиче беше насечено и хвЪрлено в канавка"... или "Разчлененото тяло на еди-коя си бе открито, след като момичето беше в неизвестност от 2 седмици..."

Голям фен Аватара на shaunaa
    Сега зимата се стъмнява рано и трябва да се прибираш по-рано! Излизай събота и неделя по-рано и се прибирай в 5. НЕ е хубаво да си хайта и цял ден да си навън и все още си малка да празнуваш НГ без семейството си . Аз съм на 14 след няколко месеца става на 15 и лятото винаги съм до 20:30 - 21:00, защото после се стъмнява много и не ми е приятно да се прибирам посред нощите !! И нова година също си прекарах със семейството си , въпреки че имах няколко предложения ) Баба ти постъпва правилно според мен, случват се много страшни работи навън и е напълно разбираемо да се притеснява !!
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен
    Град
    България
    Като се замисля и родителите са ми прави
    -пред нас може да стоя дори и до сутринта
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Повече от фен Аватара на bwef
    Хахахаха .. гадже на 13, кви пет лева ? От личен опит ти казвам, че това е излишно (на тия години ) от където и да го погледнеш. Наистина си малка за тия неща на тия години колкото и да не ти се вярва, седи си у вас и чети книги например, ще ти бъде в пъти по-полезно ! След време ще се осъзнаеш. .. надявам се

На 14 съм и дори не смея да попитам нашите да ме пуснат на НГ с приятели. Няма какво да се прави, вкъщи, със семейството. Какво от това? Има време за порастване, наслаждавай се на детството си, преди да е отминало. Слушай родителите си, те имат доста по-голям опит от теб. Щом са решили, че не си готова, значи не си. Що се отнася до вечерния ти час през лятото-повече от нормален. Мен ме пускат до 21:00. От друга страна не съм съгласна, че ние "дечурлигата" не можем да се забавляваме или нещо подобно.

Град
    София
    К'во се оплаква за НГ - мен на 16 ме заставих да съм детегледач на нова година и най-забавното от тая проклета нова година беше, че се прибрах към 1 и успях да измисля яко пожелание за новата година за всички важни за мен хора у фейса
    Много обичам,когато хората казват:
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

waffenss
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Добре..Живея с баща ми,баба и дядо.Нашите са разведени и мама не е в България.Проблемът е,че не ме пускат никъде БУКВАЛНО.Когато поискам да изляза баба започва да мрънка"къде ще отидеш,с кого ще си,защо ще излизаш,стой си вкъщи,прекаляваш,излизаш всеки ден"...А като попитам татко той се съгласява...Дори на нова година не ме пуснаха да празнувам,стоях вкъщи и и какво?Според баба и дядо нормално е да си имам гадже,когато стана на 15-16,сега съм била малка...През лятото когато изляза и то около 18:00 часа,трябва да се прибера към 8:30,например един път трябваше да се прибера и осем и половина,и татко ми звъна беше някъде осем часа и ме попита какво правя,такива неща и чувам баба до татко крещи "тая няма ли да се прибира" и след около 10 минути татко ми звъни и ми крещи " прибирай се" , през зимата ако ще излизам трябва да е след като си науча,което е около 4 или 5 часа, и да се прибера преди пет...Дори сега казах "хаха,догодина аз пък ще празнувам нова година с приятели" и ме изгледаха много тъпо...
    На 13 съм,отличничка съм,не разбирам къде им е проблема.
    /ако ще казвате да говоря с мама,тя не може да направи нищо,а да говоря с тях-пробвала съм,не помага/
    Някакви съвети?
    ех да те еба и у разгонената малка курветия отсега ли си отваряш краката бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си