- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не ме пускат никъде
Точно,точно!! +1
__
Хайде стига вече,100 човека ти казаха,че си малка и ти пак продължаваш.Въобще,не ти трябват никакви гаджета.Радвай се,че вашите се интересуват от тебе,защото има родители,които въобще не им пука къде са децата им,с кого и т.н.На тебе дори и през ума не трябва да ти минава да ходиш да празнуваш НГ с приятели!!Гледай си уроците,има време за всичкоо!!!!!
Аз съм на 13 и честно да ти кажа...много си малка за такива своеволия![]()
Сестри Белнейски, 17-годишната Мирослава... Да изброявам ли още каква кЪсметлийка си, че си жива да пишеш вЪв форума??? Едно време децата стояха до тЪмно и никой не го беше страх. Сега обаче лудите, пияните, педофилите, убийците, наркоманите са на свобода, никой не ги дЪржи по клиниките и затворите. Роднините ти се притесняват за теб. Това е. След време ще те пускат, но сега ако си в голям град има голяма вероятност да станеш топ-новината на криминалната емисия. "Момиче беше насечено и хвЪрлено в канавка"... или "Разчлененото тяло на еди-коя си бе открито, след като момичето беше в неизвестност от 2 седмици..."
Сега зимата се стъмнява рано и трябва да се прибираш по-рано! Излизай събота и неделя по-рано и се прибирай в 5. НЕ е хубаво да си хайта и цял ден да си навън и все още си малка да празнуваш НГ без семейството си . Аз съм на 14 след няколко месеца става на 15 и лятото винаги съм до 20:30 - 21:00, защото после се стъмнява много и не ми е приятно да се прибирам посред нощите !! И нова година също си прекарах със семейството си , въпреки че имах няколко предложения) Баба ти постъпва правилно според мен, случват се много страшни работи навън и е напълно разбираемо да се притеснява !!
Вярвай в мечтите си !
Като се замисля и родителите са ми прави
-пред нас може да стоя дори и до сутринта![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Хахахаха .. гадже на 13, кви пет лева ? От личен опит ти казвам, че това е излишно (на тия години ) от където и да го погледнеш. Наистина си малка за тия неща на тия години колкото и да не ти се вярва, седи си у вас и чети книги например, ще ти бъде в пъти по-полезно ! След време ще се осъзнаеш. .. надявам се
На 14 съм и дори не смея да попитам нашите да ме пуснат на НГ с приятели. Няма какво да се прави, вкъщи, със семейството. Какво от това? Има време за порастване, наслаждавай се на детството си, преди да е отминало. Слушай родителите си, те имат доста по-голям опит от теб. Щом са решили, че не си готова, значи не си. Що се отнася до вечерния ти час през лятото-повече от нормален. Мен ме пускат до 21:00. От друга страна не съм съгласна, че ние "дечурлигата" не можем да се забавляваме или нещо подобно.
К'во се оплаква за НГ - мен на 16 ме заставих да съм детегледач на нова година и най-забавното от тая проклета нова година беше, че се прибрах към 1 и успях да измисля яко пожелание за новата година за всички важни за мен хора у фейса![]()
Много обичам,когато хората казват:
"Живота ми е тежък."
И аз да ги попитам:
"Сравнение с какво?"