.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Въпрос.

Smile Въпрос.

За архитектурата има ли нужда да знаем/разбираме Физика, а може би и Информационни технологии? Или само И.И и Математика трябва?

Повече от фен Аватара на vassy
    Физика - със сигурност.. Не съм запозната как точно се работи, но ако е с програма, на компютър, то трябва да можеш да я използваш
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Ами Физиката за какво ми трябва? Предполагам формулите, но някои са съвсем излишни по мое мнение и нямат нищо общо. Кои дялове на физиката ми трябват? И да питам- нали по Физика и Информационни няма приемни изпити в университет по архитектура?

Повече от фен Аватара на vassy
    ами би трябвало да ти трябва поне малко Физика, понеже трябва да знаеш каква да е конструкцията примерно на някоя сграда за да е подходяща и да може да издържа на някои природни явления...
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Изпитите са по рисуванe и математика. Не ми се вярва да ти трябва тази физика. Ще ти трябва да разбираш поне малко от компютри,все пак ще работиш с програми като AutoCAD. Като почна догодина да уча архитектура ще ти кажа със сигурност
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Мега фен
    Град
    Earth...
    Интересно ми е как ще станеш архитект без физика...

Добре, на мен физиката не ми допада като предмет, просто отдавна съм и изпуснала края, както и на информационните технологии (докато математиката и изобразителното си ми вървят). Въпроса ми е дали като се наложи в бъдеще да използвам някакви програми или като се използва нещо от физиката ще е голям проблем, че не съм им обръщала внимание до преди, или ще е не толкова от значение, стига да си уча тогава нещата, които трябва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си