- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво чувствате?
Какво чувствате по време на секс (жените) ? Защото аз чувствам нещо като натиск на корема и леко парене, понякога.Нормално ли е ?
може да имаш инфекция. Отивай на гинеколог.
Gledaii kak jiweqq *
Не би трябвало да има парене, послушай горния съвет.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Натиск в корема и парене ми се вижда нещо неприятно, не че те плаша.. Имах едно гадже на времето, нейното беше натиск и силна болка и се оказаха кисти в яйчниците.. Така, че най-добре е да посетиш лекар.![]()
Пак казвам, не се плаши - може да е на мускулна основа, някакво схващане.. Абе лекар!
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
За натискането в корема може да го усещаш при някои пози ако е по-енергичен сексът ама паренето със сигурност не е. Лекар
Как да го обесня - нещо топло ме е изпълнило и се движи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Удоволствие.
Болка и парене не ми се струват такова.
Гинеколог!
Натиск, дори болка - нормално, когато изгрубее.
Парене - не е на добре (освен ако не сте правили секс 3-4-5 пъти в деня без добро овлажняване и си се протъркала). Отивай на лекар.
Паренето не е нормално, иди на лекар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отиди на к`рва... при нея може да не ти пари![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Авторът на темата случайно е женско
maDamn
Епаа... да ходи на негър...![]()
+1 за негърчето![]()
Чувствам,че пръднята ми не мирише![]()
Паренето говори за недостатъчно овлажняване,същото важи и за натиска (освен ако не му е твърде голям),но има вариянт и да е инфекция,отиди на гинеколог най-добре........
Ако паренето е през цялото време, не е нормално. Иначе може да е от протриване или ако на момента си била по-суха, тогава няма страшно, случва се.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Така нареченият "натиск на корема" усещах само при определени пози.
Обаче, паренето наистина не ми се вижда да е нормално. За всеки случай посети гинеколог.
ако влиза дълбоко, натискът си го има, особено на задна...ама не е като да е особено неприятен, даже хич
паренето обаче на мене ми се получава от повечето лубриканти на някои кондоми...и от гелчетата спермицидните също...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....