- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ПРЕДЛОЖЕТЕ МАНДЖА!
Живея сам и искам да си сготвя някоя хубава манджа с продукти до 5 лева! Може ли да ми предложите?
Ма ти във всеки раздел ли пишеш по тема бе
а не
напрягаш ме вече
чесно.
а.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ангела в мееееен, още те искааааа, дявола в мееен, също плаче за тебеееее.
Миш-маш или просто чушки в доматен сос.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
спагети
картофи
ориз
кремвирши
сирене
омлет
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ориз със зеленчуци, Яйца в доматен сос, омлет, миш-маш, спагети, картофена манджа, кренвирши с кашкавал, пица, пържени картофи, печени картофи, пиле (мисля, че струва около 5-те лева сурово), бъркани яйца със сирене, чушки със сирене, пълнени чушки с ориз, зеленчукова супа.......................................... . Аз поне бих се вместила в 5-те лева.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Мусака, пържоли, огретен/ще ти трябва сирене на грамаж/, запечени картофи с броколи/салам/кашкавал/саламът и кашкавалът трябва да са на грамаж/, миш-маш с печени чушки, пилешка супа, картофена крем супа с крутони и тн.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и на мен^ :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
ОРИЗ!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3