- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс екстремни преживявания
Пускам темата,всеки да сподели някоя случка която е преживял, и е била ( воайорска,смешна или тем подобна нека споделят всички : ) 1 ви започвам аз
Преди години бях на ( 12,13 тогава ) на мои роднини си бяха пуснали част от къщата под наем, като ходех на гости , имаше едно момиче което живееше там под наем, тогава беше към 25 год ровех и в нещата и и взимах прашките, и си биех чекии :Д и даже съм свършвал на тях :Д после съм ги избърсвал де :Д ( със сутиена и правех същото : Д )
Последно редактирано от nekavtam : 01-10-2013 на 21:33
Аман от чикиджииски теми
Къде попаааднах?!?
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Нема такъв форум бате като тоя хаххаах
Верно си е.... можеш да се начетеш на какво ли не...
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Един младеж в общежитието имаше ключ от моята стая и беше много много влюбен и обсебен от мен.
Тогава не знаех и го пусках в стаята ми, докато ме няма, за да може да учи на спокойствие, че в неговата стая било шумно.
Няма да ви казвам колко потресена бях един ден, като го заварих, че ми е преподредил всички дрехи в гардероба, влючително бельото.
От 3г. съм с травма и като си оставя дрехите някъде, ако някой мъж ги доближи, чак се ужасявам.
И като бях заедно с един бивш приятел, той знаеше - не припарваше до стола му, където си държах дрехите, защото се ужасявах да си ги сложа на някой негов рафт. В последствие започнах да ползвам рафт де.
В заключение на това искам да кажа, че нямам никакво право, причина, няма и смисъл да го казвам, но
Ти си изключително жалък.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Случката е по-скоро комична...........Преди години с мъжът ми решихме да правим секс в банята,всичко беше супер до момента в който мивката,на която ме беше облегнал,не се откърти с гръм и трясък и майка му не нахлу в банята да види какво се случва............ После бая време не можехме да се погледнем в очите..............
иначе моето най екстремно беше в един парк в албена :Д:Д беше рано към 5,6 сутринта и се напъвахме с една мацка на пейката и през няколко минутки минаха хора :Д шоу си беше :Д
Секс екстремното му преживяване е че е свършвал на гащичките на някво момиче
Пък мене една рускиня ме заключи с белезници в стаята си,а аз бях на работаЗа малко шефката ми да разбере и да ме уволнят
![]()
>>DjBelev<<
Кое е гавра ? че съм си поиграл с прашките и сутиена ли и :Д .. не мисля така .. ако не си падаш по жени ти си ебати изрода :Д
Невероятно екстремно секс преживяване имаш.Ако наистина си на 20г, както пише в профила ти и това е най-многото,което можеш да разкажеш... искрено те съжалявам.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ние сме го правили на разни места като в ъгъла на градската библиотека, вход на блок (няколко пъти : D ) Нищо необичайно, само дето минаваха хора![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
ха ха ха ха .. релакс малко .. не съжелявам щот каката беше доста яка .. ако ти си възбуждаш по мъжки боксерки не е мой проблем :Д
Една вечер натисках една в центъра на града беше много късно нямаше жива душа почти е бях съблякъл и тъпите куки изкочиха от някъде и ни искаха личните карти за проверка. И ни питаха кво сме правили в тоя късен час сами. Как да им обясни човек ще искахме да правим секс.![]()
^^![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Веднъж в един междуградски автобус с около 15 пътника чуках една на най-задната седалка ... заради седалките пред нас нямаше голяма опастност да ни видят др пътници ,но доста хора се смяха като ни изпреварваше друг автобус ... И все пак на кой му пука ?!
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim