Охх..с тези хороскопи! Зодоиите не са от АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ за връзката! Просто той те обича, ти го обичаш..и ако всичко върви добре връзката продължава още дълго време!!!!!!
Иначе - ти си въздухарка, трудно е да ти бъде задържано вниманието, вечно си ентусиазирана за нещо, летиш в облаците.
Върху раци нямам преди наблюдения, но е хубаво той да те балансира. Не да те сваля на земята толкова рязко като земните знаци, но достатъчно, за да си пасвате.
Майка ми е близнаци, бащата ми е рак. Бракът им беше трагедия. Приключи по мое желание. Дълга история. АКо вярваш на зодии, и още повече на хора от форума и да си правиш съпоставка.. тц тц
Ох ама и вие коментиращите сте едни... Момичето просто пита, като бял човек... Знаеш ли относно асцендентът? Погледни в сайта на Космополитан.бг, лично аз съм се уверила, хороскопите са много верни, там има за любовна съвместимост, асцденденти и тем подобни неща, които ти роди главата. Лично него препоръчвам горещо!!
Вече като видя тема за зодии в този раздел и ми иде да си блъсна някъде главата. В една връзка има много по-важни неща от това. Опознайте се, вижте как върви и ако не стане, няма да е заради зодиите, а просто защото не си пасвате.