.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Wink тренировки или ...

Здр.Така напоследък ми казват, че съм малко напълняла и почвам да се дразня!Знам,че това е нормално, защото раста, но все пак се дразня!Не съм дебела, а съм нормална затова не искам чак толкоз да отслабвам а просто да се стегна!Ям по-малко мазно,сладко и тн. Правя някой упражнения сутрин.Можете ли да ми предложите какво да тренирам или въобще какво да направя за да се стегна Мерси предварително

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не знам защо доста от родители и баби смятат за съвсем нормално и допускат децата им да са пухкави, в следствие на пубертета. Да, не всички можем да сме тънки като вейки, но преди 20 години не всяко 2ро дете от 7 години нагоре е било с наднормено тегло - то не са шоколади, банички, вафли, кроасани за закуска в училище и отделно за "глезотия" и "малко десертче". Едно е да растеш, да заформиш характерните гърди, бедра, ханш и така нататък, и съвсем друго - да надебелееш. Моля, не бъркайте двете неща, защото са коренно различни.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 01-11-2013 на 15:22

Повече от фен Аватара на vassy
    Аз съм по същия начин.. искам да ходя на някакъв спорт, но няма с кой.. Днес в метрото ми дадоха една брошyрка за танци, а аз ги обичам и не правят тялото мъжествeно и мускулесто.. Ако си намеря някой за танци ще ходя
    Последно редактирано от vassy : 01-11-2013 на 20:08
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    Ако си намеря някой за танци ще ходя
    Защо трябва да намираш някой, а просто не отидеш сам/сама?

Никой спорт няма да направи тялото ти "мъжествено и мускулесто", колкото и да искаш, просто защото не си мъж. Някои хора се чудят вече какви оправдания да си измислят за мързела.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Никой спорт няма да направи тялото ти "мъжествено и мускулесто", колкото и да искаш, просто защото не си мъж. Някои хора се чудят вече какви оправдания да си измислят за мързела.
    е са.. има разлика м/у бокс и танци примерно.. Всеки спорт развива дадена част от тялото, за мен огромни пръсци и бицепси на за женствени..
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Само си търсите оправдания да не тренирате и да похапнете нещо калорично.После защо сте били трътлести и дебели,еми много труден въпрос...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

http://bgkliuki.com/images/Kliuki/LORA_KARADJOVA.jpg
    И тя ли има огромни неженствени бицепси и прасци, заради бокса, хм?
    Разбирам да сте мъже, ама не сте, или да сте на зоб, ама и това не сте - е много ми се иска да видя как се правят тия огромни и мъжествени тела само от тренировки.

anonymous708973
    Guest
    Айде да не си даваме примери с фотошопирани снимки, а?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пантерке, не се занимавай. Тя има комплекси въпреки, че е слаба.

И преди да ме обвини, че комплексите са мои - е, не съм дебела. Харесвам тялото си и не ми липсва мъжко внимание.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, може и да има фотошоп, но все едно по улицата не срещаш момичета с хубави тела. Дадох я за пример просто защото авторката си намира за извинение едва ли не че ще стане мускулеста с някои видове спорт.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Това "няма с кого да ида" е най-тъпото извинение. Нали го правиш за себе си? Хващаш се и отиваш - живея в малък град,въпреки това има достатъчно възможности за тренировки. Има спортна зала за тренировки по баскетбол и волейбол, отделно вдигане на тежести. На 5 минути 5 има 4 фитнес салона супер добре оборудвани. Има танцово студио/школа. Боксова зала в един от салоните с инструктор и треньор.
    Идеята е вътрешно да го желаеш , а не да седиш и да се вайкаш, и да намираш извинения.
    Аз съм слаба , колкото и да ям - слаба съм . Само че, не слабото тяло е красиво , а стегнатото.
    Поне 3-4 пъти в седмицата ходим да играем волейбол. Залата в у-ще е отворена за ученици. Отделно упражненията вкъщи са най-лесното нещо.
    Но другото - диетата е много важен фактор , режима на хранене...някои излишни боклуци трябва да се изхвърлят от менюто.
    maDamn

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Защо пък е задължително да тренираш с някой?

В момента съм се записала на тенис на корт. Никой от познатите ми не беше навит, но в крайна сметка се записах и ми е приятно, просто защото се занимавам със спорта, който обичам. Още повече, че това е идеалната възможност да си спечелиш нови приятели, с които ще имате поне един общ интерес.

под мускулеста нямах предвид културистка. Искам да съм с някой, защото съм непостоянна. Защо се карате на авторката, за това, което съм написала аз. Тя пита какво да тренира, вие ме хейтите... Еми в крайна сметка това се и моето виждане и не искам никой да ми се меси, относно мускулите.. Защото, за да имаш видими мускули трябва да нямаш мазнина.. Аз мускули си имам, просто са "скрити"..
    До авторката: тренирай това, което ти харесва и ще го правиш с желание

Супер фен Аватара на tonssy
    Ейй, всичко, което е хубаво, е фотошоп. Лора Караджова знам как изглежда и на живо, отблизо, тялото й е перфектно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си