- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Някои които разбира от пхотошоп и мозе да прави логота
1во се извинявам за писането си, но използвам кирилизатор..
Не сум използвала никога photoshop и ще помоля някои, ако разбира да го направи.
Трябва ми ето това logoс размери " 320 x 65 ", Background " #e9e5c3 ", а текста да остане сущия само, ако мойе зад него да се добавят някакви красиви елементи. Благодаря предварително.
малко инфо, за какво е това лого/на какво е това лого?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
@MaGuSs - На нищо не е.
Това ми е за домащно, но за сазаление аз не сам присаствала дори и 1 час.. та моля за помощ тук.
@mlakniwe - Няма значение какви елементи.. Да се различава малко от оригиналната снимка смятам че ще баде напално достатачно.
1 биткойн и получаваш това което искаш![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Видяхме с бенчовете кой как се представя
Сега млък :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Фонът на банера е този, който ти го изискват, а резолюцията е 320х61, тоест трябва да го уголемиш само с 1 идейка.
Отвори го с пейнт и цъкни ресайз, де маркирай "Maintain aspect ratio" и го настрой на нужната резолюция![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Moже би показват каква е производителността на машината ти, но това явно няма никакво значение за теб :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Да повторя, че нямаш елементарни знания, защото явно по веднъж не работи при теб.
Тая голяма производителност показана с бенчмарк, ще ти върши същата работа като много меки седалки в кола, когато се състезаваш за скорост-никаква.
Толкова прости хора не съм виждал от доста време :Д
Точно тази производителност е скоростта на колата ти в състезание :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ами ако помниш коко95 :LOL:
Имам му и скайпа на този човек :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
http://www.vbox7.com/groups/vbox7hel...39487/?&page=6
Направи си труда да прочетеш последните два коментара на t551, той знае повече неща, от всички, от които си се учил взети заедно и умножени по милион.
Благодарение на него в момента сайтове като калдата, софтвиста и хардуербг са ми място за забавление, които могат само да ме разсмеят.
Aз ти говоря за едно ти ми отговаряш със съвсем друго :Д
Появил се някъв "умник" които се прави, че разбира и айде глупавото селянче папкамгей веднага му вярва :Д
Ама ти и с инженерите от наса би спорил, защото тъп551 е казал нещо :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Същия тоя 'умник' има машина, за която ти би продал дори и майка си, ако трябва и цялото семейство, само да я имаш.
Аз казвам, че си идиот, ти го доказваш, приключваме спора.
Прав си за Правец 8М бих направил много неща :Д
Когато влезе в HardwareBG пусне бенчове и бие машината на BobyTT тогава говори :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
хахахаха
успяваш винаги да ме разсмееш.
Невъзможно е да станеш по-глупав, бъди спокоен.
Имам познати, които тая "силна" машина на тоя BobyTT ще я изядат с парцалите, той тръгнал да ми го хвали.
Въобще не си способен сам да мислиш.
още ли сереш тука, бе, палячо![]()
// вземи поне да пускаш още кълчещи се пожарникари. Цяла компания се бяхме събрали да се хилим на произведенията ти. Ако не друго - режисьор на комедии ще излезе от теб. Да не учиш в натфиз случайно?
Моля? Изпуснал съм излагането на папугай, може ли линк?
Don't hate the hacker,
hate the code!
Темата
Едното му произведение : http://prikachi.com/images/397/5597397O.png
За което уточнявам, че ми стана малко неясно защо го е скулптурирал с каквото и да било изражение, ама сиг. сега ще си извади някакво съчинение из гъзо, та да оставим темата настрана![]()
Иначе беше поснал и няк'во клипче към бокса, ама го е скрил сега ;д. За 10 минути обясняваше как го бил скалъпил, ама макар да не съм някакво профи, пределно ясно ми е, че за 10 минути и 2 секунди от изражението на човек няма да анимираш докато говори (примерно).
В клипа няк'ъв пожарникар се кълчеше на фона на няк'во ... и аз не знам как да го определя. Осветлението, композицията и анимацията бяха просто ... фрапиращи. С глас съм се смял.
Мога да кажа просто УЖАС :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!