.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Супер фен

евтини части за компютър

На скоро преди 2 месеца дънната платка gigabyte се прецака.Тъй като ам2 е много скъп,по-добре нови части.Какво ще ми препоръчате интел или амд?1155,ам3,фм1 или фм2?Важно е или процесора или дъното да има вградена видеокарта.Видеокартата не трябва да бъде слаба.Трябва да е силна като интел хд 3000/4000 или да е някоя от тези.Цената на дъното да е около 100 лева-130 максимум,а процесора 100-160максимум.Спрял съм се на амд х4-заради производителноста и цената.А и 1 плочка ддр 3 рам памет-4гб 1600мхз или ако дъното поддържа повече .Рамта да е около 30-45лева максимум.Благодаря на всички отзовали се

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Нали си големия разбирач :Д
    Събери си компютър сам :Д
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    С двете си уши пляскам да си вземеш 1155 за тези пари :Д

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Какво да ти се отзовем бе. Ти твърдиш, че в процесора има вградена видео карта

Важно е или процесора или дъното да има вградена видеокарта.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    доста добър вариант,само да попитам:На лизинг може ли?И ако може колко % е лихвата?

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    http://iskampc.com/amd-a4-3300-x2-ap...-box-nnnn.html
    Модел: AMD A4-3300 APU with Radeon™ HD 6410D
    Примерно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението

в интел sandy bridge има вградена видеокарта(вграден графичен ускорител)

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    в интел sandy bridge има вградена видеокарта(вграден графичен ускорител)
    Абе престани да говориш, като не разбираш, защото ставаш за посмешище просто. Ти правиш ли разлика изобщо между CPU и GPU ??? Явно не. Sandy Bridge е име на архитектура, ако изобщо знаеш какво е това и имаш понятие от това как всъщност се прави един процесор.
    Последно редактирано от draid : 01-12-2013 на 21:42

Оффтопик: Аз отдавна съм спрял да отговарям в теми писани от автора на темата. По добре и Вие останалите просто игнорирайте потребителя "koko95". Не че искам нещо да го обидя, но той хем не разбира, хем спори, а и просто "не иска" и да разбере защо едно нещо е така или не, когато му се обяснява. Има си своя теория за нещата!

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Умчо, това е графичен ускорител :Д
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

ASROCK A75M-HVS socket FM1 + AMD A4-3300 X2 APU with Radeon HD 6410D Socket FM1 И какво се получи ? Да позна точно това имаше впредвид автора

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Trollec Виж мнението
    ASROCK A75M-HVS socket FM1 + AMD A4-3300 X2 APU with Radeon HD 6410D Socket FM1 И какво се получи ? Да позна точно това имаше впредвид автора
    amd a4 3300 е толкова слаб процесор

Мега фен
    С трици маймуни няма как да хванеш, мисля че добре го знаеш. Да е добра и силна видеокарта и да е 100 лв. - трудна работа.

Единственият ти удачен вариант е да вземеш процесор, който е сходен с проблемния, който имаш, или евентуално нещо малко по-добро, но не и значително по-добро. При стари машини няма смисъл да наливаш много пари за скъпи компоненти.

За процесори аз лично предпочитам Intel, но мнението ми е чисто субективно.

Иначе има ли някой, който да даде повече информация за този AMD X4, че ми стана интересно спрямо цената му? Нещо не ми се връзва за сума от около 150 лв. (в няколко интернет магазина) да дава такава производителност.

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Иначе има ли някой, който да даде повече информация за този AMD X4, че ми стана интересно спрямо цената му? Нещо не ми се връзва за сума от около 150 лв. (в няколко интернет магазина) да дава такава производителност.
    Тея стари процесори,по колко искаш да са?Технологията остарява и се обезценява.
    Пък и не разбрах дали питаш за Phenom x4 или Athlon x4,има разлика.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dangerlol Виж мнението
    Тея стари процесори,по колко искаш да са?Технологията остарява и се обезценява.
    Пък и не разбрах дали питаш за Phenom x4 или Athlon x4,има разлика.
    За Athlon X4 питах, извинявам се, забравих да го уточня още в предното мнение.

Мега фен Аватара на draid
    Абе ти не беше ли оня дето обясняваше достойнствата на АМД пред Интел ? Какво се чудиш ся и искаш съвети

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си