- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- HTC Wildfire
Какво мислите за телефончето ?
Mисля да си го взимам, та реших да ви питам какво мислите за него.^^
PS. Имам Samsung Chat 222 в момента, ама нещо не ме кефи ...
В момента имам HTC WILDFIRE S и мога да кажа, че е абсолютен боклук.
Ми кажи с колко пари разполагаш общо взето не можеш да очакваш нещо от нисък клас смартфон!
За да не правя нова тема ще питам тук. Значи, обмислям да си купя 2ра употреба телефон НТС HD2, който е с инсталиран андроид 4.04. Върпроса ми е дали има такъв Store, откъдето мога да си тегля безплатни приложения и игри? Дали е добър и най-важното дали ще забива с този андроид 4.04, ще вървят ли по-бавно игрите? И дали ще мога да играя Subway Surfer на него?
Зависи само от процезора ... А ''такъв Store'' можеш да си намериш и в интернет^^
Еми мисля, че ще забива .. Angry Birds ще работи добре, ако махнеш няколко опций.
Моля такива, които нямат HD2 с аднроид да не коментират. Телефончето върви толкова добре както и с Windows. Можеш да използваш Android mrtket-а, игрите не забиват. Въобще телефончето си бачи супер и с андроид. Аз имам такъв приятел с Андроид 4.1 и няма никакви проблеми.
П.П. Ест. щом ти рпедлагат такъв телефон, преди да го купиш ще го пробваш, това е задължително !
Какво искате повече от телефон с 1ghz процесор и половин gb рам?
Последно редактирано от MaGuSs : 01-12-2013 на 19:09
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
О боже всички сте толкова объркани автора зе да дава съвети.
Да, изключително сме объркани, задето питаме за някой модел телефон ... Аман от недоволни в тоя форум.
Ако искаш наистина телефон си вземи Iphone 4sIos система много по добра от андроид .