.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на starburst
    Всъщност аз малко по-късно забелязах че на Turbo-X батерията държала 3 часа...???
    epic fail

не, не ми трябва да е с 2 сим карти, просто случайно този се оказа такъв и ми се струваше добър

Цитирай Първоначално написано от starburst Виж мнението
    Всъщност аз малко по-късно забелязах че на Turbo-X батерията държала 3 часа...???
    epic fail

не, не ми трябва да е с 2 сим карти, просто случайно този се оказа такъв и ми се струваше добър
    3 часа са си 3 часа ... Пак е по-красив, нали ; )

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Pesho0«●»♥™ Виж мнението
    3 часа са си 3 часа ... Пак е по-красив, нали ; )
    Телефона не е за красота, принципно. Създаден е да си говориш с хората оригинално.

~И 3 часа ще издържи телефона, ако говориш по него непрекъснато. Държи 150 часа или там колкото беше.
    Защо не погледнеш характеристиките им и не видиш за себе си кой е по-хубав.

Аз имах телефон с 2 сим карти и само камерата ми беше кофти(освен това падна яко веднъж от ръцете на брат ми..), щото просто не беше толкова нов модел, всичко друго си вървеше перфектно. Жалко, че го счупих.. след 2 години без драскотина си беше шок да си изпусна телефона. Та мисълта ми беше, че не е гаранция това, че като има място за 2 сим карти, непременно ще е лош или ще има нещо прецакано. Затова като купуваш нещо го проверяваш на място.
    А пък и е по-икономично да си с телефон с две сим карти, от колкото с 2 телефона с по една (в тази позиция съм сега, след като си счупих стария.. супер е неудобно).
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си