Ми то и сиренето се прави от вкиснатото мляко на болната коза, тестесите и рогата, ама го ядете, нали?
Кренвирши не ям всеки ден, а 2-3 пъти в годината. Тряа да няма нищо вкъщи за ядене или да съм саката да си наготвя, че да ям кренвирши. + това най-свестните кажи-речи са на Сачи (джуниър).
А btw то и Пешо от долния етаж, който работи в завод за пра`eне на лютеница, може да казва, че в нея слагат дръжките на чушките, обелките им и тези на доматите, ама дали ще му повярвам?
След като не съм видяла с очите си, не мога да съм сигурна за едно нещо как се прави, какво съдържа и тем подобни.
Той тоз твоя приятел може да ти каже да ходиш да си срежеш вените да има повече материал за кренвиршите като умреш, ма ше си ги срежеш ли?
А`е сти`а лекции...
Ядете дори по-големи боклуци от кренвиршите, ма се правите на бай Илия от време оно, дето там всичко било тип-топ.
Последно редактирано от elito0o0o0 : 01-11-2013 на 23:24
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\