Оф бе хора,много съм срамежлива,не говоря и затва всеки ме отбягва..
И така,харесала съм си едно момче от класа..Днеска му се наложи да седне до мен - за наказание(.....),обаче като дойде при мен цялата се изчервих,пфу..И ми беше мноого неудобно..цял час мълчахме,аз стоях като паметник,а той само пуфтеше.Малко ми беше смешно тва пуфтене,не знам защо..Но като свърши часа,той започна да се оплаква на негов фр. как е трябвало да седи до "тая",че заради мен му било скучно.Искаше ми се да му кажа,че сам си е виновен и някви такива,щото се много се ядосах,че му е неприятно да седи с мен.Ама съм едно говедо..и си замълчах.И се чудя дали да не му го напиша в чата,въпреки че ми се искаше очи в очи да му го кажа..все пак да разбере,че не съм толкова спечена..Да му пиша или не?Само да допълня,че му бях писала преди(без да казвам коя съм)..и кво,да му се разкрия ли или не е добра идея?
И другото,което е,писна ми да съм такава мълчаливка и да не правя нищо в междучасията.Къде да ходя и какво да правя?Пък и има две-три печени момичета от класа.Ама като отида при тях не знам какво да им разправям..
Темата е много тъпа,но карай..просто реших да си излея душата..ще се радвам и на вашите мнения.