Не му пиши и в никакъв случай,не му разкривай (в скайп) коя си!Според мен не си заслужава и още повече,струва ми се,че дори не го познаваш кой знае колко.Привлечена си от това,което виждаш и от представата,която си си изградила за него.След разигралата се ситуация,аз лично,не бих си правила труда да се сближавам с такъв човек...
(Още повече следващия път,когато каже нещо по твой адрес,му отвърни.Нямам предвид да го псуваш като каруцар,кажи нещо,с което да го засегнеш и го кажи високо.Не го казвай злобно,а спокойно и след това се усмихни в очакване на отговор.)
Не ми се ще да бъда черногледа,но подозирам,че разкриеш ли му чувствата си,още на другия ден ще бъдеш залята от подигравки в у-ще.Да не говорим,че сте и в един клас...
Съгласна съм със Зайче..,относно момичетата от класа ти.Но пък нищо не губиш да ги заговориш,все пак сте съученички.Може да не станете приятели,но би било добре да се разбирате.Можеш да се запознаеш и с някой от съседните/горните класове.
Завържи нови познанства,излизай по-често,дръж се естествено и стани по-самоуверена!Нещата в у-ще (и не само) ще се оправят и съм сигурна,че ще срещнеш някое по-свястно момче.