Здравейте. Реших да ви пиша, понеже наскоро разглеждах раздел "Религия и Философия" и открих с изненада, че там не можеш да публикуваш някаква мисъл, с цел да се заформи интересна дискусия, без да се включат поне 7 човека, които ще те нападнат с думите "спри да се друсаш, Бог е за идиотите" и всякакви други подобни безсмислено-ненужни коментари, които аз лично дефинирам като спам. Аз също, като всеки нормален човек, приемам, че различните хора имат различен мироглед, но да натрапваш и да осъждаш другиго, че е направил своя съзнателен избор в друга насока е леко казано профанско. В този раздел няма грам контрол и съм на мнение, че поради това хората там не осъзнават за какво е всъщност. Не вярвам, че сте създали този раздел, за да се подклажда някаква омраза и нетърпимост, понеже именно това цари там сега. Бих искал, когато влизам в този раздел, да дискутираме с други съмишленици проблеми и идеи свързани с темата на раздела, а не слабоумни кретени (с извинение) да осират (с извинение) с невежеството си всичко, което се пише по тази тема, заклеймявайки го като най-висшата форма на човешка деградация.
Ще се радвам, ако можете, да хвърлите един поглед там и да прецените кое е в разрез с правилата и елементарната вежливост един към друг.