- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили вие ?!
Здравейте.. на скоро с бившата ми приятелка скъсахме и понеже беше дълга историята и мн мн не ми се приказва за това ще кажа на бързо малко .. тръгнахме всичко , поне за мен де , беше прекрасно прегръщахме се , целувахме се , но след 3 седмици всичко ей така си рухна.. няма значение как и защо ... но аз след това просто не мога да я забравя .. каквото и да правя почити винаги ми е в мислите и ми става мн тъпо всеки път .. опитвам се да я забравя , но не става... трябваше даже да я махна от всякъде като приятел и изобщо да не и пиша и да не и звъня така си мислех , че поне може и да я забравя , но уви .. Може ли някакъв съвет какво да направя или какво вие сте правили преди в такава ситуация. Благодаря предварително !
~~ Music = LIFE !! :]]
Разсей максимално мислите си, защото колкото повече се сещаш за тия неща, толкова по-зле става, както забелязваш. Просто приеми факта, че не сте един за друг и продължи напред, колкото и да ти е трудно.
Излизай си с приятели.
Чети книги.
Рисувай.
Накратко: намери си нещо, което ти е приятно да правиш и те разсейва.
Ами то зависи защо сте скъсали. Ако примерно ти си сгафил нещо сериозно можеш да се опиташ пак. Ама пак зависи за какво става дума. Ти сам трябва да прецениш дали ще се пробваш пак или ще се постараеш да я забравиш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми днес излизах и случайно се видяхме замалко ... а за късането .. просто всичко за мен беше супер и накрая малко не си приказвахме много много и тамън да излезем и ми се обади и ми каза , че ме харесвала само като приятел и това беше ... и точно днес трябваше да я видя.. мислех си за нея , отново... , и то взе , че стана.. и аз не знам вече найстина какво да правя и почнах много да се замислям :/
Трудно е, наистина, много е трудно и бих желала да ти помогна, но точно аз надали бих дала най-правилния или що-годе правилен отговор. Не се затваряй в себе си. Прави неща, които те правят щастлив, трудно е, но не е и нещо невъзможно. В момента имаш в себе си любов, която е останала, недадена, дари я на някого, дари я на домашен любимец, хоби, дари я на себе си. След такива кофти случки човек малко или много се чувства недостатъчно добър, за каквото и да е било. Поработи над външния си вид, тренирай, физическото натоварване отключва хормони на щастието. Не знам обичаш ли шоколад, но шоколадът също дава на организма ни ендрофини. Релаксирай, не слушай музика, която ти напомня прекалено много за всичко случило се напоследък, пътувай извън града, оставяй насаме със себе си, но за кратко, защото попрекалиш ли, можеш да изпаднеш в по-дълбока депресия. Относно взаимоотношенията ви, отдръпни се и погрижи се за себе си, приеми че така е трябвало да се случи поради една или друга причина, но и че трябва да се изправиш на крака, не само заради самия себе си, а и заради приятелите и семейството ти, защото когато си тъжен, любовта, която имаш да даваш, умира вътре в самия теб и нито тези, които трябва да я получат, дефакто я получават, нито ти самият, от неспособността си да я споделиш. Пожелавам ти искрено да намериш щастието по-скоро и всичко да се оправи! Успех!![]()
Ще се опитам до колкото мога.. иначе благодаря много !![]()