.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Как да го спра??

Здравейте! Не знам дали темата ми е точно за тук, но не можах да намеря други подобни.
    С приятеля ми сме заедно от доста време. От няколко месеца той започна да пуши трева и то всеки ден. Даже ми каза, че е вземал и други наркотици. Искам да го накарам да се откаже от тези неща. Много се притеснявам. Яд ме е, че преди не беше такъв и не мога да свикна със сегашния му начин на живот. Пробвах какво ли не, говорих му, карах се с него и нищо, няма резултат. Казах му, че ще го оставя, ако продължава в същия дух, но дори и това не го плаши. Още когато започна да пуши трева му казах, че ще се пристрасти и няма да може да се откаже, но той не ми вярваше. Обеща ми, че ще спре да пуши, но си останахме само с обещанието. Не знам какво да правя. Сега ми казва, че не мога да му нареждам и да му слагам ред. Обясних му, че ако наистина държи на мен ще ме послуша, когато му говоря и ще се откаже. Но според него нещата не стоят по тоя начин. Моля ви, ако някой е имал подобен проблем да ме посъветва какво да направя. Приятелките ми ме съветват да го оставя и той сам щял да спре и да ме потърси след време, но на мен не ми се вярва...
    Последно редактирано от bunny_ : 01-11-2013 на 20:49

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Кажи на родителите му.Те ще се оправят с него,макар че за да се отърве трябва голяма воля,а като гледам май той я няма.

BuBy

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Много е трудно да се откажеш,от нещо от което си пристрастен,но ако не пуши от години по-бързо ще се откаже.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Приеми го, за него вече психоактивните вещества са по-интересни от теб.
    Ако можеш да се примираш с това не виждам проблем инак решението е да не бъдеш повече с него.
    И не, той не е пристрастен и извинения от типа "На него му е трудно да се откаже" са смехотворни. Абсолютно съзнателно е направил своя избор.
    ...

Аз съм на мнението на приятелките ти, остави го, когато разбере проблема сам ще те потърси

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от moni.vasileva135 Виж мнението
    Аз съм на мнението на приятелките ти, остави го, когато разбере проблема сам ще те потърси
    +

Цитирай Първоначално написано от Domad Виж мнението
    Приеми го, за него вече психоактивните вещества са по-интересни от теб.
    Ако можеш да се примираш с това не виждам проблем инак решението е да не бъдеш повече с него.
    И не, той не е пристрастен и извинения от типа "На него му е трудно да се откаже" са смехотворни. Абсолютно съзнателно е направил своя избор.
    +1
    бившата ми - по същия начин - пушехме трева заедно, ама за нея това стана ежедневие (при мен да кажем, че е нещо, което се случва веднъж-два пъти на 2-3 седмици). Компанията ѝ е кофти, жулила е амфетамини, заради което се държеше понякога отвратително с мен.
    Няма как да откажеш някой, ако той сам не пожелае. Момичето ми предпочете тези забавления пред мен и аз реших, че няма смисъл да се нервя, да се тревожа и да я гледам, как се съсипва и я напуснах

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Кажи на родителите му. Или го остави за известно време и му кажи,че си му сърдита или няма да си с него заради това е пуши трева или нещо такова. Ако ти е истински приятел,поне ако не заради здравето си,заради тебе може и да я спре.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Зарежи го! Щом поставя тревата преди теб, няма защо да си пилееш времето с него повече.

Искаш ли да си със зависим човек?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Убий го!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Постави го под ултиматум - ти или пороците. Ако избере тях: явно не си му важна. Трябва ли да ти казвам, ако това се случи какво трябва да направиш??? Човек, който поставя трева, наркотици и алкохол пред мен - заслужава само средняк в лицето и GTFO!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Правилно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си