.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Unhappy Има ли повод за паника ?

Здравейте ! Аз съм момиче на 14 години. От известно време усещам пронизваща болка под лявата гърда ! Болката се появява при вдишване трае около 6-7 минути някой път е лека а понякога е по-силна ! Не пуша , не пия напротив спортувам активно ! Не съм ходила на лекар не съм си правила и снимка !
    Последно редактирано от megiasas : 12-17-2012 на 19:47 Причина: правописна грешка

Да вземеш да го направиш, а?
    Ние как да знаем какво ти е?
    Може да е нещо от гърдата, или аритмия-често се среща при подрастващи. Поне на мен личната ми каза, че е от възрастта , и аз имах едни промушвания, но за по-малко минути .

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    И на мен често ми се получава това. При мен се оправя при рязко вдишване и задържане. Но все пак отиди на лекар.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Проблема може да се дължи и на някаква невралгия, но компетентен отговор ще получиш само от лекар.

Цитирай Първоначално написано от rubby179 Виж мнението
    Проблема може да се дължи и на някаква невралгия, но компетентен отговор ще получиш само от лекар.
    да, именно, невралгия ми казаха... но лекар, може да е нещо МНОГО по-опасно..

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от rubby179 Виж мнението

Да се шегуваш..ма са тва за шега ли е земе , че ти повярва
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Една приятелка така е болеше.... и след една седмица си отиде ;( хубаво момиче беше

Нищо ти няма и не е в гърдата а в междуребрените нервчета, които изпадат в ужас от разбъркания ти живот.

Отиди на лекар .

Определено не е от гърдата ти. Трябва да е сърцето.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ глупости
    това е доста често срещано при тинейджърите.Като бях по-малка и мен ме болеше доста често,сега ми се случва по-рядко.
    На много от приятелите ми също се е случвало.Лекарите казаха,че повод за притеснение няма.Случва се понякога при растежа. Няма за какво да се притесняваш,но ако държиш може да посетиш лекар

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Здравей и аз като бях на твоята възраст имах съшия проблем и да отидеш на лекар нищо няма да ти каже различно от това че растеш и се получава от това не ти трябва снимка това след време ще отшуми ако е тоста често болката може да вземеш валериан мента и глог на мен ми минаваше от това без лекари и други хапчета които може да ти навредят ще ти мине а валериана е безобиден и е на билкова основа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си