.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    schmetterling95
    Guest

Ефективно ли е кардиото?

Здравейте, видях, че по-долу има тема за плосък корем, но реших да пусна друга, понеже моето положение е по-различно. Вегетарианка съм (не е понеже искам да отслабна, просто още от дете не консумирам месо, просто не мога да понасям вкуса му, както и да е), на 17 г., височина - 165 см, тегло - 46 кг. Имам едно малко коремче, от което искам да се отърва. Само това ми е проблемната област - само там ми се лепят мазнините (мисля, че е генетично, тъй като и майка ми, и баба ми са като мен). Таа... въпросът ми е дали с кардио упражнения от рода на тези: http://www.youtube.com/watch?v=RRDtQ7Zmp6c , ще се оправи положението? Не искам нито плочки, нито мускули, просто коремът да се прибере. Знам, че упражненията трябва да се съчетаят и с диета, но всички диети, на които съм попадала, включват месо, а както споменах, съм вегетарианка. Не се нахвърлям на сладко и тестено, не се тъпча. Като цяло съм злояда. Ще помогнат ли такива упражнения?

Не ти трябват никакви диети при положение, че си 46 кг
    Да, кардиото помага!

Разбира се. Особено тичането и скачането на въже !

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ефективно е, да!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Дааааааааааааааааааа!

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Да,но ако го правиш правилно.

Голям фен Аватара на sapphirr
    ^^т.е ако дишаш правилно,каквото и натоварване да правиш,без правилно дишане то е с 50% по-малко ефективно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си