Здравейте,нов съм във форума и веднага ще се из**ра.Понадминал съм тийн възрастта,но понякога чета темичките защото са ми интересни.
Накратко моята история,в която не търся помощ ми просто мнения,искам да видя различни аспекти на вашата мисъл:
Още от малък си шара г*за по заведенията.Не съм имал почти никакви проблеми с жени.Честно казано бях с толкова много през годините,с толкова различни характери,че почти всяка една жена мога да и определя начина на мислене(е тука се изхвърлих честно,няма жена която да я знаем как мисли)...та разбрахте ме.Повечето пъти с които съм се "забивал" с момиче,съм виждал искрите във въздуха.Никога не съм действал абсолютно самостоятелно,защото преди това съм видял и разбрал,че това момиче има нещо към мен.Както в дискотеки някоя която те зяпа,така и с общи запознанства когато си говорите открито.Голята ми грешка с момичетата преди беше,че тръгвах с тях още на 1-та или максимум 2-та среща.Така връзките не продължават повече от месец.
Та сега излизам с едно страхотно момиче,излязохме доста пъти в кратък период от време.Въпроса ми е към момичетата : Какво си мисли едно момиче,когато едно момче излезе с нея 4-5 пъти без никакъв физически контакт,дори прегръдка или целувка.Причината за това нещо е,че не ме предразполага към такова изпълнение,въпреки че щом излизаме през ден,е повече от ясно,че имаме симпатии и интерес един към друг.