- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е да му пиша
ми... страх ме е :Д
Последно редактирано от aluy : 01-11-2013 на 20:41
а не можеш ли да се запознаеш с него на живо /ако не се познавате, де/?
пък, ако се познавате - давай смело, квото и да стане поне ще знаеш, че си опитала![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Той сигурно яде хора през скайп/фейсбук![]()
>>DjBelev<<
Имай малко смелост и самочувствие.
И готово.
Никой досега не е ял хора през скайп.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
познаваме се, но проблема е че той не говори български....и просто не знам какво да го питам. ще почна със здрасти, как си, какво правиш и след това не знам.. ;х
Общи теми? Трябва да намериш допирни точки помежду ви и това става с разговори. Освен това ти говориш езика му, нали? Пиши му сякаш просто искаш да си поговорите и да се опознаете. Няма направо да му се нахвърляш и да му се обясняваш в любов, така че не виждам проблем. Успех!![]()
По последни данни чата не хапе.
Така, че събери малко смелост и му пиши.
Няма да загубиш нещо, защото не е имало такова, а може само да спечелиш.
Внивавай да не те глътне![]()
![]()
йейейе писах муууи се оказа, че бил с 4 год. по-голям от мен ( а аз горката си мислех, че разликата ни е макс 2 год. xD )
Виж сега, така до никъде няма да стигнеш !
1. Бъди уверена, разбери какви са чувствата му към теб
2. Ако си падаш по него (обичаш,харесваш или както искаш го наречи) просто действай, няма нищо срамно в това момичето да направи първата крачка.
На колко си години? ...................... И още нещо, като те е страх, стой си на дупето.