.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland

Подути сливици... помощ

Здравейте, от както ме наваля гадният дъжд преди една седмица, дясната ми сливица е подута. Та исках да попитам някой знае ли ефикасни компреси за това. Какво ли не пробвах: гаргари, мазах се с мед и сода, инхалации.... Но и искам да си направя един компрес който беше с ракия и черен пипер, та тъй като съм в Германия и нямам ракия тук, мога ли да я заместя с някакъв друг вид алкохол пак над 45%. Давайте съвети, моля!
    (#) ...thats a cookie...

Голям фен Аватара на BuBzzz
    защо не отидеш на лекар?

BuBy

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    На лекар

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Вече бях на лекар, пия си хаповете, но не искам само с тях да се тъпча. Лекувам едно и после или имам гастрит или проблем с бъбреците...
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    И аз съм против хапове, още повече АБ.
    Пий лайка с мед. Отделно приемаш ли витамини за укрепване - изтисквай си фрешове направо, 2 портокала и 1 лимон да речем.
    Може да си вземеш и стрепсилс. Яж чесън, лук, люти чушки. За друго не се сещам в момента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си