.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: Нов комп

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Просто автора на темата да се научи да играе и други игри, повечето от хубавите игри са по-стари(или от преди 2-3 години) и не изискват толкова скъп хардуер.
    Защо все под игри се разбира нови с хубава и тежка графика, същността е в геймплея, ако държиш на изживяването де си трябва и качествено аудио и скъп монитор.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Моля, ако може някой да ми помогне имам задача с тая програма. Не бях на училище, защото бях болна и няма кой да ми помогне. Наистина ще се радвам ако някой може да ми помогне. Наистина е важно, иначе нямаше да се моля
    Ето я и задачата:
    Проектирайте база от данни за:
    Информационна система, която да обслужва заемната в кварталната видеотека. Системата е предназначена да подпомага работата на служителя във видеотеката.
    Системата трябва да включва следните функции:
    1.Актулизация:
    - добавяне - нова видеокасета/нов абонат;
    - изтриване на видеокасета/абонат;
    - заемане/връщане на видеокасетата;
    2.Справки/отчети/:
    - абонат - лични данни за даден/всички/ абонат;
    - видеокасета - данните за дадена/всички/ видеокасета;
    - списък на всички видеокасети, които са налични;
    - списък на всички видеокасети, които са наети в момента и информация за абонатите, които ги използват;
    - даден абонат кои касети ползва в момента;
    - кои видеокасети са ползвани от даден абонат;
    - кои абонати са в нарушение;
    - списък, който да съдържа информация за номерата на видеокасетите с определен актьор или жанр, ако абонат желае да наеме такава видеокасета.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Просто автора на темата да се научи да играе и други игри, повечето от хубавите игри са по-стари(или от преди 2-3 години) и не изискват толкова скъп хардуер.
    Защо все под игри се разбира нови с хубава и тежка графика, същността е в геймплея, ако държиш на изживяването де си трябва и качествено аудио и скъп монитор.
    Всеки човек има различен вкус и предпочитания.Може да му харесват само новите.Може и някои по-стари.Зависи какво търси в една игра.Дали историята,дали gameplay и ефектите да му харесва какво вижда.
    А,ако искаш да има супер изживяване най-добре след време да си вземе 3Д монитор сега вървят от 500 лева и нагоре и едни 3д очила примерно Nvidia 3d vision kit или нещо за амд,защото nvidia са само за nvidia карти.Аудиото е на заден план спрямо 3д технологията.Вграденото аудио си върши работа.Зависи вече той какво иска.

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от merodiq Виж мнението
    Булдозер за игри още един за приза виц на годината.
    А и така с това скъпо дъно и този още по скъп процесор които е в деиствителност доста слаб.Не гледаите,че има 8 ядра .Пълна измама е.Няма да му влязат добре при игрите.Те дори не са направени така добре.Целта им е да залъжат купувачите и те да ахнат колко много ядра има,а в деиствителност после да са разочаровани колко слаб ще е този булдозер при игрите. .Вижте тестове в toms hardware или anandtech
    8350 бил слаб процесор,МУАХАХАХХААХАХАХ.
    Ти бавноразвиващ ли си или просто хейтваш амд.
    Лапешките коментари най-ме кефят.
    http://teksyndicate.com/videos/amd-f...ing-benchmarks
    С цената която държи представянето на процесора си е отлично.

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от dangerlol Виж мнението
    Bива ли така. Това момче им е ИТ специалиста в Айтос, цяло градче (село) му вярва :Д
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Цитирай Първоначално написано от dangerlol Виж мнението
    Ами виж тук теста.Щом ще сравняваме амд с интелския на същата цена.
    http://www.anandtech.com/bench/Product/697?vs=363

Аиде сега ти погледни тестовете тук.Дори са на абсолютно еднкави машини,а не както твоя тест.Теста е с i5 2400 които е малко по-евтин от булдозера и пак го минава на някои от енкоудинга,а при игрите още повече.А като го сравниш с I5-3570 които е вече в ценовия клас на булдозера се вижда още по-голяма разлика.Амд-то си е добър процесор няма спор,но интела хем е по-евтин,хем дава по-добри резултати.

AnandTech са спонсорирани от интел
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Интел са доста по-напред в single thread производителноста.Това е,дотука с по-напредналите технологии.Повечето ядра на FX-а с по голям кеш и клок си оказват влияние,макар че поотделно всеки thread е по-слаб.
    По-добре си отвори очите и не се залъгвай от "големите сайтове за benchmarks".

И сега вече нека автора на темата да каже какво е решил за да го посъветваме,ако има нещо да се дооправи.

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Papugai, моля те замълчи, защото се излагаш все повече и повече

Скачача му казах как да се докаже, че разбира. НЕ го е направил

xInnoraXx още един идиот във форума :/
    Пред такива самозванци като вас няма нужда да се доказвам най малкото пред някакви където ни най малко ме засягат! Мен който ме знае ме знае и пред който съм трябвало да се докажа съм се доказал ! Ако толкова имаш мерак просто пишеш в zone-h "cyber warrior invasion" и се наслаждаваш на гледката
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Саше, за да се види, че публикуваш мнения в които има смисъл и за да знаем, че имаш някакво понятие трябва някак си да е докажеш, иначе ставаш като рибар :Д

Каза, че се занимаваш с програмиране и С++, хайде покажи нещо твое (сорс код)
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Пред такива самозванци като вас няма нужда да се доказвам най малкото пред някакви където ни най малко ме засягат! Мен който ме знае ме знае и пред който съм трябвало да се докажа съм се доказал ! Ако толкова имаш мерак просто пишеш в zone-h "cyber warrior invasion" и се наслаждаваш на гледката
    То в днешно време с малко търсене в гугъл и ползване на 2-3 програми с много бутони всеки 2ри може да хакне някой ламерски написан сайт(особено българските пхп творения). Да не си от анонимните, дето много шум вдигат ама могат само да пускат ддос атаки.
    Всичко това не значи, че разбираш от програмиране, операционни системи или и от мрежи дори. Та други постижения да се похвалиш, че ми стана интересно наистина. Можеше и по-зле да е.
    Последно редактирано от Nam3less3 : 01-27-2013 на 12:16
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Няма да играя само новите игри о.о .. искам и малко по новички да мога да играя 2010 някъде .. че с моята щайга дори слабите игри лагят ...

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Айде хахорчета големи, давайте дефейсвайте го да видим колко много разбирате (и то с готов качен шел хахаха) http://thietbiphuncat.com/Hinh%20CTSP/r57.php
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си