Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
nameless не спори като знанията са ти в дефицит, хал хабер си нямаш понятие изобщо от компютърна система просто като видях отговорите ми стана ясно - 15 годишен келеш who think he know something ! Като ти гледам ограничените знания няма смисъл да ти пиша колко реда съм писал, а такива мишоци като тебе влизаха в CWI-group.org и се молиха като мишки да се научат да крадат фейсбук пароли за гаджетата и приятелите си понеже им нямали доверие, отделно сайтове и простотии Просто няма какво да говоря с тебе виждам ти знанията
Ти може да знаеш само, че нищо не знаеш, пък изобщо не можеш и да ми отговориш на поста.
А и не е нужно да се интересуваш изобщо от ИТ, за да се досетиш, че такива въпроси от типа на windows vs linux, android vs ios и всякакви чернобели спорове са идиотски особено в такива субективни случаи(като за автора на темата).
Както казах квартални и форумни хакерчета да не се обаждат много. По-добре не се интересувай изобщо от ИТ теми, защото като гледам затъпяваш, вместо да ги разбираш.
Айде ако изобщо имаш минималната обща култура знаеш ли какво означават тези думи(без да гледаш в нета) - windows nt, gcc, gpl, monolithic kernel, *nix, .NET, IIS, и други известни термини, нужни на всеки, който иска да сравнява windows и linux.