Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
До автора, ето ти що годе евтина и хубава конфигурация, http://nikem-bg.net/cart/45432p1r474...43651p1rf.html
Освен за игри с този процесор рендването ти на клипове ще лети...

Няма да се обосновавам, защо и как съм избрал всеки компонен. Дал съм ти марките и моделите, виж в нета коментарите за тях. Мисля, че съм се съобразил максимално с всичко, цена=качество.
Булдозер за игри още един за приза виц на годината.Амд-то ще си го ползва за рендването и разархивирането,но спрямо интела ще е доста по-бавен.А интела не изостава чак толкова при рендване и други подобни операции.А човека си каза,че е за игри нищо друго.Повечето игри от замунда са си разархивирани така,че няма проблем.Едва ли човека има рег в чужди саитове където ги качват така торентите.Или ака си купи игра и там не са,а инсталирането на игрите става доста бързо.
А seagate дисковете на този етап са доста зле и изключително проблемни.Нищо,че този модел като гледам маи има пак 5 години гаранция.По-добре да се вземе WD blue или black 500gb.
Рамта по-добре да е ниско профилна,ако след време слага нещо по-мощно или клоква и примерно му трябва по-добър охладител които ще е и по-голям рамта може да пречи.
А и така с това скъпо дъно и този още по скъп процесор които е в деиствителност доста слаб.Не гледаите,че има 8 ядра .Пълна измама е.Няма да му влязат добре при игрите.Те дори не са направени така добре.Целта им е да залъжат купувачите и те да ахнат колко много ядра има,а в деиствителност после да са разочаровани колко слаб ще е този булдозер при игрите. .Вижте тестове в toms hardware или anandtech
Гледам и че се отрязва от картата което не е добре,но във всеки случаи е по-добре да е с по-мощен процесор отколкото обратното.Зависи и на каква резолюция ще играе.