- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лунна диета.
Здравейте! Намерих такава тема, но в нея не пишеше нищо, относно това, което искам да знам аз. Срещнах много мнения и в други сайтове, но реших да попитам и тук.Въпросът ми е към момичетата, които са пробвали лунната диета. Има ли резултати? Струва ли си да се занимавам? Какво ще ми препоръчате? Благодаря!![]()
Дали ще действа, зависи най-вече от теб и организма ти. Ако не можеш да издържаш на глад, по-добре е да не започваш диетата, тъй като след като дойде заветният час, ще надебелееш двойно.
http://fazinalunata.com/bulgarian/ - ето ти сайт, в който пише всичко, което ще ти е нужно да знаеш.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Благодаря! Редовно го посещавам този сайт. От вчера вечерта до днес пробвах за първи път тази диета и как да кажа... Струва ми се, че мога да издържам 1 път в седмицата. Проблемът беше, че с нетърпение чаках да стане дадения час, за да сложа нещо в устата си. Трябва ми голяма воля. Цял ден се изкушавах да ям нещо и осъзнах, че не е, защото съм толкова гладна, а защото съм свикнала по всяко време да ям. И така де, не издържах и изядох една ябълка и пет солетки, дори ги броях :х, наливайки се цял ден с вода. За това питам дали има резултати, защото това за мен е малко или много някакво мъчение и искам да съм сигурна, че си струва, но както каза и ти-вичко зависи от мен. Благодаря!![]()