Здравейте, аз съм едно много жалко копеле и се опитах вчера да се самоубия със хапчета "Concor 5mg", мислих си, че поради действията му върху кръвоносната система ще ми се забави достатъчно пулса, та да умра.. Изпих 20 хапчета, но нищо не стана. Някой би ли ми помогнал като ми каже с какви хапчета ще ми е най-лесно да се предозирам и умра? Желателно е да се набавят лесно, не като Xanax и Percocet.
Оффф и защо? Нужно ли е? Даден ти е живот и трябва да го изживееш! Не знам на колко си и каква е причината да мислиш за самоубийство, но просто няма смисъл!!!!
парацетамол, предозирай няколко пъти![]()
надявам се да съм помогнал
затряскай си една тръба в гъза , глупак !
srgalchev Това, че съм самоубиец не значи, че не мога да ти навра на теб една тръба![]()
Защо пък точно хапчета?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами бях пробвал да се ръгна в аортата с нож, но цял час само размахвах ножа, не ми достига смелост за това... Мога да скоча от блока, но няма да е приятна гледка за съседите...
Ааа, ти си онзи дето пистолет си търсеше преди няколко седмици. Хах
Зарежи.
Гръмни се.
Опа, извинявай. Нямаш с какво.
Един любим коментар ми е по тази тема за самоубиците .. Поне като ще се самоубивате проявявайте повече креативност !!
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Що го обвинявате човека, бе ? Решил се е, нека се убива. С хапове е най-добре, тъй като е безболезнено. Както казах, предозирай 10 пъти с парацетамол и ще ритнеш камбаната без да усетиш даже, а и се продава свободно в аптеките. Успех!