.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София

Angry Странна работа..

Преди 1 месец се събирахме в едни приятели и там се запознах с едно момче,което ми направи впечатление..очевидно и той нещо ми беше хвърлил око,цялата вечер ми обръщаше внимание,беше постоянно с мен..прегърна ме,целуна ме всичко 6 точки..и после си тръгнах и нищо.Мислих за него около 1 седмица,но се отказах,защото нямахме никаква връзка и знаех,че няма да се видим пак,но няколко дни преди Нова година той ме потърси..От различни градове сме,но аз уча в неговия..Та той дойде заради мен О.о след това е казал на братовчедка ми,че ме харесва..аз нищо не направих,но на следващия ден отново дойде..на следващия пак и така 4 дена подред..попита ме дали го харесвам,съответно му казах да..държеше се много добре прегръщаше ме,целуваше ме,обръщаше ми голямо внимание и си личеше,че има нещо към мен..След Нова година тръгнахме, бяхме по цял ден заедно държеше се много добре с мен,запозна ме с приятелите си и преди 2 дена пак се видяхме (по негово желание) отидох при него не ми обръщаше никакво внимание..все едно не ме познава..отидохме у тях с още няколко човека,а той отиде в едната стая сам,пусна си телевизора и гледаше..отидох при него той нищо не ми каза,помислих си,че му има нещо и не иска да го занимавам..ноо това продължи цял ден..не ми обръщаше никакво внимание и аз седнах и поговорих с него и той ми каза,че не иска приятелка..тогава не исках обяснения,понеже се ядосах много и просто му казах "ми хуу" и отидох при другите..Днес бяхме на кафе с неговата компания и моята и той не ми обърна отново никакво внимание,но ме гледаше през цялото време.Аз го виждах,че ме гледа както и другите..Беше нервен през цялото време,когато говорих за други момчета той се изнервяше още повече,но не ми казваше и думичка..Тогава нищо,тръгнахме си всички..после брат му ми звънна и ме извика на кафе с даденото момче..казах си "Добре,може да е размислил",но уви Не :х . Отидох там,още от началото отново погледи,дразнеше се с мен,държеше се ужасно и после просто стана и каза "Аз си тръгвам няма какво да прая тука".Тръгна си..тогава мислех да говоря с него,но размислих,защото няма смисъл..после отидохме на друго кафе с брат му и той му звънна и го извика да дойде (исках да говоря с него и да ми обясни защо направи така)..мина час и половина него още го нямаше..звъннах му,попитах го "Ще идваш ли на кафето",а той просто ми каза "Имам малко работа" и ми затвори без чао без нищо.. Та стана така,че той направи всичко,завъртя ми главата както се вика и после не иска приятелка.. Супер странно ми е,тъпо ми е,гадно ми е,яд ме е на него..Това,че не знае какво иска не е мой проблем..
    Та според вас каква е тая работа..

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Загуба на време и в случая - пари! /като гледам колко кафета сте обиколили/..

Спри да му вдигаш и така... Продължи си заниманията, намери си нови дейности, а с тях ще си намериш и човек!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Град
    София
    С него или без него аз пак ходя на кафета,защото няма къде другаде в тоя студ .. ;д

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Е задължително ли е да отидеш на кафе с него? Както 1 приятелка казваше , ако е така - Викни си приятели направи 1 кафе у вас и си говорете. По-евтино ще ви излезе даже.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    София
    Ако можеше,щях да го направя.. Както казах сме от различни градове и нямаше къде другаде да отидем.. и така се случи,че се събрахме заедно.

Ама тва прозвуча все едно по цял ден сте на кафе.

Не знам какво се занимаваш още, отначало разбирам, че всичко е било 6, ама като видя как те отблъсква, ти грам гордост нямаш ли, че си продължила да го търсиш и тн. Остави го и толкоз.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Има нещо, но какво е то? Най вероятно е научил нещо за теб което не му се е харесало въобще (ако трябва да предполагам).

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Има нещо, но какво е то? Най вероятно е научил нещо за теб което не му се е харесало въобще (ако трябва да предполагам).
    При четенето и аз останах с такова впечатление.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Пълен тъпанар..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Май прекалено бързо са се развили нещата и е нямало никакво време да се опознаете.По-скоро сте си харесали външността и особено той на теб.Може да е разбрал за теб нещо,което не му е харесало или да не са му харесали дадени черти в характера ти и това да го е отблъснало и затова той да се опитва да те отблъсне.
    Даже знам и за един такъв случай.Една състудентка на брат ми и един негов приятел.Същата работа.Харесали се на някакво парти и правили каквото правили.После той поискал от брат ми свръзка с нея.Започнали да си общуват повече,да ходят по кафета и т.н.,но нещата станали твърде бързо.След известно време момчето започнало да се дърпа и развалили нещата.А причината се оказала в това(това само за пред брат ми),че...тя попринцип си била малко властна и обичала да командва и да организира нещата.Брат ми е говорил много за тази нейна черта.Момчето също бил някакъв такъв характер и решил,че няма как да и се остави така да го командва и да води живота му, както и него за носа му.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на D*Rose
    Неблагодарна работа. Тоя пич не знае какво иска явно.

Град
    София
    А нищо чудно и да е заради секса.. Понеже не му дадох,когато той искаше и не направих някой неща.. Аз даже си мисля,че е заради това,но майната му

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от idontunderstand Виж мнението
    А нищо чудно и да е заради секса.. Понеже не му дадох,когато той искаше и не направих някой неща.. Аз даже си мисля,че е заради това,но майната му
    Еее ама това ни го спести нали.. ето къде бил ключът за бараката!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Banned Мега фен
    значи те е искал за компания( ако знаеш какво казвам с думичката ''компания'') ,за малко ... харесал е външността ти,когато не си му дала това,което той иска си е тръгнал,защото нищо друго не е искал .. та.. остави го,продължи напред...

Град
    София
    Това и направих..той си мислеше,че след като съм на 15,а той 19 ще му вържа и ще ме остави..Да ама не.

Banned Мега фен
    Това и направих..той си мислеше,че след като съм на 15,а той 19 ще му вържа и ще ме остави..Да ама не.
    а ти си мислиш,че си много корава и няма да мисли за това после - е да ама не... сега е време да спреш да мислиш

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Какъвто и да му е бил зорът на момчето, явно е било нещо моментно и вече не му се занимава с теб.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Тва е ебаси идиотската постъпка от него ! Зарежи най-добре си намери друг
    ESL !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не се занимавай с него.
    Не си струва.
    Човек, отказал се в началото, не би ти дал онова, от което ти би имала нужда.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а ти си мислиш,че си много корава и няма да мисли за това после - е да ама не... сега е време да спреш да мислиш
    Пределно ясно ми е,че ще мисли за това..всяко момче мисли.. ;д

Град
    София
    Да,иначе всички сте прави и благодаря за мненията

Banned Мега фен
    Пределно ясно ми е,че ще мисли за това..всяко момче мисли.. ;д
    да фак пропускам една буква и край... мисли - мислиш после съм го написала с ш - трябваше да се сетиш,че става въпрос за тебе... другия път всяко момче мисли.. явно си му била само за секс - като не си му го дала не мисли мн мн

Град
    София
    Добре,само не ми се карай

Banned Мега фен
    Добре,само не ми се карай
    аа не аз така си пиша,не ти се карам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове