- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна работа..
Май прекалено бързо са се развили нещата и е нямало никакво време да се опознаете.По-скоро сте си харесали външността и особено той на теб.Може да е разбрал за теб нещо,което не му е харесало или да не са му харесали дадени черти в характера ти и това да го е отблъснало и затова той да се опитва да те отблъсне.
Даже знам и за един такъв случай.Една състудентка на брат ми и един негов приятел.Същата работа.Харесали се на някакво парти и правили каквото правили.После той поискал от брат ми свръзка с нея.Започнали да си общуват повече,да ходят по кафета и т.н.,но нещата станали твърде бързо.След известно време момчето започнало да се дърпа и развалили нещата.А причината се оказала в това(това само за пред брат ми),че...тя попринцип си била малко властна и обичала да командва и да организира нещата.Брат ми е говорил много за тази нейна черта.Момчето също бил някакъв такъв характер и решил,че няма как да и се остави така да го командва и да води живота му, както и него за носа му.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!