- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрата ми приятека!
Здравейте.Става въпрос за BFF-то ми,с нея сме като сестри споделяме си всичко и нямаме разногласия.Проблемът е едно друго момиче, което "навлезе в приятелството ни".Попринцип тя е малко нахална и досадна(не само мое мнение!)и беше казала ,че мен ме мрази и така нататък!Не ме напада открито,защото я е страх да не се изложи пред моята приятелка.Опитва се да я открадне от мен това е явно просто се опитва да ме отблъсне.личи си по всичко. и моятя приятелка почва да се поддава, излиза с нея доста, тъй като аз пътувам често. Как да запазя приятелството ни?защото ако й кажа ще помисли ,че нападам другото момиче и ще ме зареже съвсем!моля Ви дайте ми съвет!благодаря предварително.
Ако ти е истинска приятелка ще те оцени и няма да те забрави.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Докато ти пътуваш не може да искаш приятелката ти да си стои у дома и да не общува с никой.
+.. а това,че излиза И с нея не означава,че не ти е истинска приятелка.. приемай нещата по-спокойно.. а и може някой път като седнете просто да си говорите да и подметнеш нещо,че искаш да си запазите приятелството въпреки новите приятели и т.н. и тя предполагам ще е успокои и ще ти каже хубави неща
Виж сега, твоята приятелка ако ти е истинска приятелка, когато ѝ кажеш как се чувстваш ще те разбере ... Ако ли не ... тогава просто говори с другото момиче !
Ако ти е истинска приятелка, ще остане с теб докрай. Ако те зареже, заради другото момиче- МАЙНАТА Й!
Защо не излизате трите? Все пак с момичето, което те "мрази", имате поне едно общо нещо - най-добрата ти приятелка. Щом приятелката ти излиза с другото момиче, сигурно не е толкова лоша. Опознай я, може да намерите общ език.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.